Aktywne Wpisy

sruk +84
zawsze mnie irytuje jak zachód pokazuje polske jak jakąś białą utopie, ci ludzie nie mają pojęcia jaka tu jest bieda i korupcja, jakie wały sie tu robi codziennie żeby okraść obywatela, ci prawicowcy z zachodu by spierdzielali do swojego "lewackiego piekła" po trzech dniach życia w polsce powiatowej, i prawdopodobnie uważają polaków za podludzi w porównaniu do szwedów, czy niemców.
no ale nie ma murzynów na tym jednym zdjeciu metra wiec based
no ale nie ma murzynów na tym jednym zdjeciu metra wiec based
źródło: twitter_polskie_metro_alt_right_report
Pobierz
klewerewel +8
Podchodzi do mnie chłop z pracy i pyta się czy chodzę czasami na saunę.....Ja pier*****e...... I dziwicie się dlaczego kobiety chcą być oddzielone od mężczyzn w saunach
#rozowepaski #dyskryminacjamezczyzn #pieklokobiet #pieklomezczyzn #p0lka #praca
#rozowepaski #dyskryminacjamezczyzn #pieklokobiet #pieklomezczyzn #p0lka #praca

#oswiadczenie | #czujedobrze | #rower | #spd
źródło: comment_cIBX3ndthMDmrx4n4bW0NDfWVtDT72pm.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
#pdk
1. POZNAJ NOWYCH LUDZI
2. OKAZUJĄ SIĘ BYĆ GEJAMI
3 WYZYWAJ ICH OD PEDAŁÓW
4. MAME ZAWIĄZUJE BUTY
5. TRZEBA SIĘ USAMODZIELNIĆ WIĘC...
6. ...KUP BUTY NA RZEPY
7. CHWAL SIĘ TYM NA WYKOPIE
8. ...
9 PROFIT?
@Baczy: Nope. To nie ten ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1) sprężyny w spd wyreguluj na najluźniejsze ustawienie, to awaryjnie się wyszarpniesz
2) pamiętaj, żeby pamiętać. w momencie, kiedy przyzwyczaisz się, że jesteś wpięty i przestaniesz o tym myśleć, zapomnisz się wypiąć i się przewrócisz. Tak będzie do czasu, kiedy wypięcie stanie się odruchem.
@avangarda: jeżdżę 3 lata bez klamry i jest ok, rzepy trzymają. Jedynie problem jest z "rozciapaniem" buta po dłuższym użytkowaniu
Znaczy się po zakupie mam obłożyć się kapokiem żeby mniej bolało póki mózg nie zakoleguje się z butami?
@farfocle_w_pepku: po kilku km zwiększyłem napięcie do takiego w którym czuję się dobrze, co do samej jazdy to czuję się jakbym jeździł w nich od lat zero problemu z wypinaniem :)
Powodzenia :)
Co do nauczenia się nie ma źle - zawsze możesz się wypiąć i chwilę pedałować na
@avangarda: Obecnie rzepy są tak dobrej jakości, że klamra nie jest konieczna. Moje trzymają idealnie, nie kapcieją, jest git.
@farfocle_w_pepku: Czo? To nie wiem, czy tylko ja i moi znajomi jesteśmy na tyle ogarnięci, że żaden z nas nie