Wpis z mikrobloga

W pracy wkładam swoje kanapki do lodówki. Do lodówki, żeby były świeższe. Od dwóch miesięcy mamy jakichś nowych ludzi na pokładzie i właśnie od tego momentu zaczęły mi ginąć kanapki. Ci młodzi ludzie nie mają za grosz godności i wpojonych żadnych zasad moralnych. Jak można komuś ukraść kanapki?
No ale nie ważne. Najpierw chciałem złapać tego huncwota, ale pomyślałem sobie - "a co jak będzie większy ode mnie?", albo że mi powie "od dzisiaj mi rób z kurczakiem, łajzo".
Postanowiłem zmienić nieco przyzwyczajenia. Zacząłem robić sobie prawdziwą kanapkę i trzymać ją w szufladzie (wolałem w lodówce :( ) a drugą, spreparowaną chować do lodówki. Pierwsza kanapka ze smarkami z nosa zjedzona. Druga, której pajdkami chleba najpierw wytarłem podłogę windy - również zjedzona. Kończą mi się pomysły Mirki. Macie jakiś?
#pracbaza #heheszki
  • 162
  • Odpowiedz
@Rad-X: Nie myj nóg przez dwa dni a później polej taką przyjemną wodą kromki chleba. Ewentualnie napełnij jedną z nich miłością... (if you know what i mean) ;3
  • Odpowiedz
@sonoitaliano: tylko nie pomyl kanapek przypadkiem :D na Twoim miejscu nic szkodliwego bym nie dodawał, znając polskie prawo mogą być z tego kłopoty. Chyba nikt nie robi kanapek ze środkiem przeczyszczającym/nasennym czy LSD. Możesz albo kontynuwać dodawanie mało widocznych "składników", olać sprawę i nosić kanapki przy sobie, albo jak proponują przedmówcy ostry sos i środek na przeczyszczenie, żeby stworzyć ludzki miotacz ognia.
  • Odpowiedz
@sonoitaliano: Ja bym poszedł po całości, kanapki z ostrym sosem + sok pomidorowy w lodowce z jeszcze ostrzejszym sosem i środkiem na przeczyszczenie.

Ewentualnie możesz zrobić coś ala jack@ss omlet ale to już jest extrime :)
  • Odpowiedz
@paramite:
lubię kiedy ktoś ma tak samo #!$%@? myślenie co ja i nie muszę tego pisać a jedynie daje plusa.

Najlepiej zmieszać coś z majonezem dla niepoznaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@sonoitaliano
Rób notatki, jak Ci się już znudzi przyklej kartkę na lodówkę z menu co takiego przez ostatnie tygodnie złodziejaszek jadł...
  • Odpowiedz
@wysuszony: Nie musi być Blair's, pełno takich jest. Tylko one pachną tak, że ktoś kto chociaż trochę czai to wyczuje.
Trzeba zawalić też jakimś majonezem, pod którym będzie ostry sos.
  • Odpowiedz