Aktywne Wpisy

Niemaco122 +1206
Kierowca BMW się oburzył na kierowcę seata bo nie mógł wyprzedzić na skrzyżowaniu. Akcja była taka że z podporządkowanej cofał tir z naczepa i blokował jeden prawy pas. Gość zostawił seata na awaryjnych tak jak na wideo. Zjeb z BMW stał może 30-40sek ale nie wytrzymał i musiał znaleźć kierowcę seata. Jak się skończyło to widać na nagraniu. Rozumiem że Dareczek źle zaparkował (prawdopodobnie pilotował kierowcę TIRa żeby mógł wyjechać) no ale

WykopekPol +6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

w czym lepiej zacząć programowanie ruby czy python aby później na jego podstawie zacząć robi strony www? A może jakiś inny język :P ? Działam na linuxie
Proszę o poradę
#programowanie #naukaprogramowania #ruby #python #linux
źródło: comment_00FClUtpNBHeSFofAznq0R5hU3eDX73c.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@nvll: Jesteś złym człowiekiem :D
a java jest aż tak dobra ?
@goral20: Wszystko zależy od tego co chcesz robić, każdy język programowania ma inne zastosowania, sektor javy teraz mocno się rozwija i jest b. duże zapotrzebowanie na programistów javy. Do tego do czego się jej używa jest wporządku :)
@list86: w PHP łatwiej znaleźć prace więc nie jest to zła rada, pozatym PHP Phalcon jest teraz najszybszym frameworkiem webowym co prawda cierpi jeszcze trochę na chorby więku dziecięcego ale to nad czym teraz pracowałem w obecnej robocie nie wyobrażam sobie żeby stało na Railsach. (W których btw. lubie najbardziej pisać bo
@Hieronim_Buszewski: benchmark benchmarkiem, i tak się stosuje varnish itd. Bardziej się opłaca dostawić serwer niż użerać z php, ale to moja opinia więc nieważne :P