Aktywne Wpisy

ShockDeals +203
Eyefire +9
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

Ponieważ użytkownik @Wextor zrugał mnie za odkopywanie tematów sprzed dwóch tygodni zamiast pisać od nowa, wrzucam tamtą wiadomość również tutaj - tak na zaś :) .
Zostałem po proszony przez paru ludzi o zbuildowanie apki do bardziej "powszechnych" testów. Parę błędów naprawiłem, optymalizacją też się ciut zająłem, ale nadal jest kilka problemów, które dla mnie samego są jak kołek w dupsku.
Bierzcie i zasysajcie z tego wszyscy jak to mówią :) .
https://www.dropbox.com/s/gyvvrb1mphxzjw4/johnnyonionthebeta.apk?dl=0
Sterowanie, tabelka i jeszcze parę drobnych błędów - i może w końcu wydam minigrę o maskotce wykopu :)
#januszcebula
Nerosume :/ .
Nikogo zabić nie mogę. Najbezpieczniej się czułem gdy wyskoczyłem za mur (na dachu też jest spoko XD)
Może gdybym ich zabijał... Da się?
czyli w linijce nr 123 masz obiekt, który jest NULL-em, a to się nie zgadza z kodem tabelki, który podałeś, bo tam w 123 linijce jest zamknięcie metody.