Aktywne Wpisy
Kranolud +184
Ta ostatnia akcja onuc, które twierdzą, że wojna na Ukrainie jest fejkiem, bo nie ma nagrań jest najgłupszą rzeczą jaką słyszałem od początku wojny.
Nie wiem, jak łby tych niedorozwiniętych retardów mogły wpaść na coś takiego xD
Ale to dobrze, widać że celują w margines pokroju reptilian, antycovidowców itp. bo nikt normalny by w to nie uwierzył.
#rosja #ukraina #wojna
Nie wiem, jak łby tych niedorozwiniętych retardów mogły wpaść na coś takiego xD
Ale to dobrze, widać że celują w margines pokroju reptilian, antycovidowców itp. bo nikt normalny by w to nie uwierzył.
#rosja #ukraina #wojna
Kasahara +2
Zadaj pytanie - trening, dieta, doping - odpowiem na nie w następnym vlogu :)
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout #dieta #odchudzanie #chudnijzwykopem #zdrowie #sterydy
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout #dieta #odchudzanie #chudnijzwykopem #zdrowie #sterydy
Zakupienie własnego mieszkania (nie pod wynajem) czy zainwestowanie tych pieniędzy? I dlaczego tak, a nie inaczej?
#kiciochpyta #mieszkanie #inwestycje #pieniadze
Jesli nie, kup mieszkanie.
Stawienie "posiadania własnego mieszkania" w jednym rzędzie z "posiadaniem akcji/funduszy itp", jest niewłaściwe i prowadzi do błędnych decyzji finansowych.
@Naciass: trochę za młody jeszcze raczej jestem na dom ;)
@valdo: nie ma tu mowy o kredycie
@upierz: albo kupię własnę i będę mógł w nim robić co chce (w sensie dostosowywać, remontować, urządzać), albo będę musiał dalej wynajmować, płacić za wynajem i ew. pompować pieniądze w czyjeś mieszkanie
@parasolki: to zależy co rozumiesz przez tę sytuację
inwestycja chyba opłaci się tylko wtedy, jeśli zarobisz na tym tyle ile teraz ładujesz w czyjeś mieszkanie za wynajem.
@parasolki: chyba faktycznie trzeba rozważyć dużo więcej zmiennych niż to z początku wygląda :)
poza tym przeprowadzki są super dla mnie. :D