Aktywne Wpisy

Afrobiker +283
#heheszki #systemkaucyjny #polska
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
Pobierz
lubaxd +414
Nic mnie tak nie irytuje jak p0lacka mentalność idę dzisiaj do lekarza po l4 z powodu grypy i już sie zaczyna
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"

(Potem bd, ze moja wina, bo prowokowalam :<)
Dlaczego u nas tak jest? Nie wiem. Moge zapytac Ciebie w druga strone, dlaczego w Azji i u arabów jesy odwrotnie, skoro to kobiety są tak "niezbędne"? W sumie są bliżej cywilizacyjnie podstaw naszego behawioryzmu, więc Twoja teoria bardziej powinna byc widoczna u nich niż u nas.
Wydaje mi się, że
@Lukigostek: gdyby mnie uderzyła kobieta to starałbym się oddać jej tak, aby nikomu więcej nie chciała się pokazać na oczy.
Przemocy nie powinno stosować się niezależnie od płci, natomiast jeżeli chodzi o obronę to jak dla mnie nie ma limitów.
@WhosYourDD: No właśnie w tym rzecz. Rozumiem, że gdyby kobieta cię spoliczkowała, to w ramach "obrony" zatłukłbyś ją na śmierć. Ja z jednej strony rozumiem, że to taki wielki uraz dla męskiego ego, ale jednak to o czym piszesz jest przekroczeniem definicji obrony koniecznej...
@janeeyrie: oddać 2x mocniej i z pięści, tak, aby nabić limo, czemu nie?
Ja prywatnie mam dosyć tego "naduprawnienia" kobiet. Każdy ma prawo czuć się bezpiecznie i każdy ma prawo stracić zęby naruszając prawo innych.