Wpis z mikrobloga

@Lukigostek: Mam pytanie dotyczące Twojej teorii. Zakładasz, że kobieta atakuje mężczyznę pięściami i ciosami, a wtedy mężczyzna nie może jej oddać. Ale co w przypadku, kiedy kobieta rzuca się z pazurami na Twoje oczy (w najgorszym razie stracisz częściowo lub całkowicie wzrok, w odrobinę lepszym zostaniesz z bliznami na twarzy) lub chce kopnąć Cię w klejnoty. Nie przytrzymasz jej, bo ugryzie Cię w dłoń lub ramię, lub wbije obcas w
  • Odpowiedz
@Nekron: Proszę Cię, chyba raczej widzisz kiedy koleś jest od Ciebie niższy o 40 cm albo chudszy o połowę ? No jeśli nie to jakieś braki chyba jednak masz. Poza tym to umowna granica, chodzi o to żeby nie tłuc słabszych od tak, dla frajdy. Jeżeli masz możliwość po prostu go unieruchomić to złap i unieruchom.
  • Odpowiedz
@vitalic_stamina: każdy z góry zakłada ze to facet jest tym złym. Moja dziewczyna kiedyś wracając z pracy przenosila sobie rower nad schodkami. Trafila kołem w stopień, rower odbil i dostała w twarz. Miala krwiaka na wardze. Wyglądało to paskudnie więc podszedłem do apteki żeby jej coś kupić. Mówię do aptekarki ze potrzebuje coś na krwiaki by szybko zeszlo. Odpowiedź aptekarki gdy podawala mi lek "niech ONA smaruje kilka razy dziennie".
  • Odpowiedz