@Lukigostek: Mam pytanie dotyczące Twojej teorii. Zakładasz, że kobieta atakuje mężczyznę pięściami i ciosami, a wtedy mężczyzna nie może jej oddać. Ale co w przypadku, kiedy kobieta rzuca się z pazurami na Twoje oczy (w najgorszym razie stracisz częściowo lub całkowicie wzrok, w odrobinę lepszym zostaniesz z bliznami na twarzy) lub chce kopnąć Cię w klejnoty. Nie przytrzymasz jej, bo ugryzie Cię w dłoń lub ramię, lub wbije obcas w
@vitalic_stamina: kek, ale czemu tu obwiniasz "rozwydrzone idiotki"? Społeczeństwo obwiniaj - tych ludzi, którzy własnie są ślepi - do nich mozemy mieć żal.
@vitalic_stamina: Bo jak facet uderzy kobietę to jest knockout. Jak kobieta Cię uderzy i poczułeś coś więcej, niż ukąszenie komara, to po pierwsze zwiększ masę.
@Winters: Raz że wtedy to już jest gruba przesada i możesz się swobodnie bronić, chociaż myślę że i taką byłbyś w stanie na tyle mocno złapać że nawet nie ruszyłaby ręką.
@Nekron: Proszę Cię, chyba raczej widzisz kiedy koleś jest od Ciebie niższy o 40 cm albo chudszy o połowę ? No jeśli nie to jakieś braki chyba jednak masz. Poza tym to umowna granica, chodzi o to żeby nie tłuc słabszych od tak, dla frajdy. Jeżeli masz możliwość po prostu go unieruchomić to złap i unieruchom.
@vitalic_stamina: każdy z góry zakłada ze to facet jest tym złym. Moja dziewczyna kiedyś wracając z pracy przenosila sobie rower nad schodkami. Trafila kołem w stopień, rower odbil i dostała w twarz. Miala krwiaka na wardze. Wyglądało to paskudnie więc podszedłem do apteki żeby jej coś kupić. Mówię do aptekarki ze potrzebuje coś na krwiaki by szybko zeszlo. Odpowiedź aptekarki gdy podawala mi lek "niech ONA smaruje kilka razy dziennie".
@vitalic_stamina: jak jest jakaś p---a zamiast chłopa to takiego nawet nie żal
Komentarz usunięty przez autora