Aktywne Wpisy
Polska dla Polaków, Anglia dla Anglików i Polaków
#ukraina #bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazkonfederacji #heheszki
#ukraina #bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazkonfederacji #heheszki
ArtBrut +1
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Jest tu ktoś jeszcze kto "cierpi" na śnieg optyczny?
Widzicie czerń w nocy jak obraz w telewizorze z sygnałem analogowym przy słabym sygnale?
Łączmy się w bólu i nadziei, że ktoś w końcu odnajdzie odpowiedź, co to jest i jak to leczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #medycyna i trochę #ciekawostki, że coś takiego istnieje.
@LubieLiscie: @Szarlejowiec: @padobar: @chamstwo_w_spreju: Wpadłem wczoraj przez przypadek na hasło w wikipedii. Wychodzi na to, że to niewiele wspólnego ma z samym postrzeganiem obrazu przez oko, tylko wszystko rozgrywa
W tej chwili jak wieczorem, przy świetle lamp idę i kogoś mijam druga strona ulicy to długo się zastanawiania czy to nie jest ktoś znajomy czy obcy. Ciężko mi niekiedy rozróżnić kogoś. Co do
Kiedy czytałem, że nieliczni neurolodzy, którzy znają to zjawisko przepisują środki na zwiększenie ukrwienia mózgu. Podobno nieco działają. Ja osobiście nigdy nie byłem z tym u lekarza, aż tak bardzo mi to nie przeszkadza. Magnez wystarcza.
Tutaj akurat pasowałaby jakaś wada oka że wam śnieży, coś jak złe dostosowanie parametrów albo mózg wam tego nie filtruje, bo jednak jeżeli jedno i drugie oko jest tak
Komentarz usunięty przez autora
@Petroner: jak byłem mały to myślałem, że umiem przepowiadać pogodę i jak coś takiego widziałem na niebie to będzie deszcz, w sumie się sprawdzało.
Ogólnie, na początku było strasznie, chyba najgorszy okres mojego życia, nie widziałem możliwości funkcjonowania w ten sposób. A teraz nie ma żadnego problemu. Mętów nie zauważam (chyba trochę zelżały, ale jak o nich nie myślę,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak to standardowo męty, trochę wspomnianego śniegu, czasem coś dojrzę przez zamknięte powieki.
A jak jestem mocno niewyspany to słyszę szum w uszach, który brzmi jak wiele głosów nałożonych na siebie.
Komentarz usunięty przez moderatora
a teraz takie coś znalazłem https://www.youtube.com/watch?v=gOd4sKRserA