Aktywne Wpisy
lubie-sernik +876
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Moseva +186
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Jest tu ktoś jeszcze kto "cierpi" na śnieg optyczny?
Widzicie czerń w nocy jak obraz w telewizorze z sygnałem analogowym przy słabym sygnale?
Łączmy się w bólu i nadziei, że ktoś w końcu odnajdzie odpowiedź, co to jest i jak to leczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #medycyna i trochę #ciekawostki, że coś takiego istnieje.
@LubieLiscie: @Szarlejowiec: @padobar: @chamstwo_w_spreju: Wpadłem wczoraj przez przypadek na hasło w wikipedii. Wychodzi na to, że to niewiele wspólnego ma z samym postrzeganiem obrazu
W tej chwili jak wieczorem, przy świetle lamp idę i kogoś mijam druga strona ulicy to długo się zastanawiania czy to nie jest ktoś znajomy czy obcy. Ciężko mi niekiedy rozróżnić kogoś. Co
Kiedy czytałem, że nieliczni neurolodzy, którzy znają to zjawisko przepisują środki na zwiększenie ukrwienia mózgu. Podobno nieco działają. Ja osobiście nigdy nie byłem z tym u lekarza, aż tak bardzo mi to nie przeszkadza. Magnez wystarcza.
Tutaj akurat pasowałaby jakaś wada oka że wam śnieży, coś jak złe dostosowanie parametrów albo mózg wam tego nie filtruje, bo jednak jeżeli jedno i drugie oko jest
Komentarz usunięty przez autora
@Petroner: jak byłem mały to myślałem, że umiem przepowiadać pogodę i jak coś takiego widziałem na niebie to będzie deszcz, w sumie się sprawdzało.