Aktywne Wpisy

Kodzirasek +37
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #p0lka #pieklomezczyzn #depresja #blackpill #logikarozowychpaskow #spermiarz #spermiarzalert #heheszki
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #p0lka #pieklomezczyzn #depresja #blackpill #logikarozowychpaskow #spermiarz #spermiarzalert #heheszki

Ciekawe czy NATO dlugo jeszcze bedzie udawac przed swoimi obywatelami ze Kijów ma szanse zatrzymac specjalną operację.
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają
mirki znacie może tytuły gierek podobne do SpeedRunners?
chodzi o typ gier zręcznościowych w które można pograć z kumplami na 1 kompie z padami itp. gdzie chodzi stricte o rywalizację pomiędzy kilkoma graczami
Długa lista z filtrami tutaj: http://pccouchcoop.com/