Wpis z mikrobloga

@novyr9: bałem się, że za 15 minut nie będzie już co wyciągać z pieca, bo zaczynało już trącić spalenizną (z resztą widać) :D
  • Odpowiedz
@Veuch: twarda skórka, następnym razem spryskaj wodą przed pieczeniem, będzie bardziej miękka i błyszcząca, bo tą to można poranić dziąsła. Ale ogólnie chlebek bardzo fajny, jadłabym, ale bez skórki ;)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Swallow25: byl posmarowany woda troche z wierzchu, w dotyku nie jest taka twarda na jaka wyglada, a ja lubie spieczone pieczywo :D przestygnie jeszcze trochę to przekroje i sie okaze czy nie ma zakalca w srodku XD
  • Odpowiedz
@Swallow25: pizza na poduszce (też czasem lubię), chleb bez skórki... masz zęby?

@Veuch: jaki przepis? ciągle się nie mogę zebrać żeby coś samemu zrobić. głównie przez to, że w promieniu 500 m mam 3 świetne sklepy z pieczywem gdzie można kupić cud świata a płaci się jak za chleb. a do tego mam taki układ z jedną panią ze sklepu (matka kumpla), że dzwoni do mnie jak dowiozą ciepły słonecznikowy
  • Odpowiedz
@toodrunktofuck: bałem się pytania o przepis, bo nie lubię kłamać, więc się przyznam: poszedłem na łatwiznę i użyłem gotowej mieszanki z Lidla XDDDD tak czy siak jestem z niego dumny (po rozkrojeniu okazało się, że nie ma zakalca! :D)

@Swallow25

@novyr9
  • Odpowiedz