Aktywne Wpisy
Vinizius 0
#ukraina Ale to byłby plot twist jakby Ukraina wygrała i napadła na Polskę. Niby mało realne jest samo wygranie wojny, a co dopiero napaść na Polskę, no ale jednak jest możliwy taki scenariusz.

EmDeCe +245
#partiamem #bekazkonfederacji #ukraina #wojna
Tak tylko przypominam. Gdy patrioci będą ginąć za wolną Polskę, oni już będą tworzyć rząd kolaboracyjny
Tak tylko przypominam. Gdy patrioci będą ginąć za wolną Polskę, oni już będą tworzyć rząd kolaboracyjny

W lipcu kupiłem u nich pakiet Mini z php w wersji 5.3. Od dzisiaj potrzebna mi jest jednak wersja 5.4, napisałem więc do pomocy, czy jest możliwość aktualizacji, dostałem odpowiedź odmowną:
"Posiada Pan hosting na starszej maszynie gdzie niestety nie ma takich opcji."
Dziwne, bo posiadam ten sam pakiet który jest obecnie dostępny na ich stronie, cena się nie zmieniła. Postraszyć UOKIK i ewentualnie zgłosić to im?
Z regulaminu wywnioskowałem, że nie ma w nim nt. podziału funkcji na funkcje dla użytkowników na starszych maszynach, i funkcji dla użytkowników na nowych maszynach.
#prawo #hosting #nieprogramowanie
Btw - ja tam widzę, że w ofercie jest wersja 5.3 - i podobno taką masz...
Pierwszy punkt mówi o możliwości zmiany wersji PHP
To jaka oferta jest w tej chwili nie ma żadnego znaczenia. Ważne jest jaka była w momencie zakupu - przedłużenie też nic nie da, bo przedłużasz poprzednią ofertę.
Zmień hosting z tego badziewia na coś porządnego.
Jak operator telefoniczny daje nowym klientom promocje to też ich straszysz urzędami?