Aktywne Wpisy

Viarus_ +157
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +6
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

Tak dzisiaj chciałem usunąć 2 pliki źródłowe ze swojego projektu. Zaznaczyłem, wcisnąłem delete i moim oczom ukazało się toto.
Muszę przyznać, że zostałem zaskoczony i odwiedzony od tego pomysłu, bo w całej konsternacji, nie znając efektu potencjalnej alternatywy, wcisnąłem "anuluj". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_TWmjjUyhjYDtXpo6zK83lfEKjZnM69To.jpg
Pobierz@kuhar: Chyba nie zrozumiałeś. Powinien być przycisk "Usuń", który usuwa pliki z projektu i przycisk "Skasuj", który kasuje pliki z dysku. Są 2 usuń bo ktoś z----ł tłumaczenie.
@KrzaQ2: NIE BĘDZIE
Nie będzie problemu z usuwaniem plików...
Git, SVN
@IgiKoval:
1) Historia zmian - wersjonowanie
2) pięknie zarządzalny Backup