Wpis z mikrobloga

Dzisiaj zerwał ze mną facet, bo najwyraźniej jestem dla niego za stara (chociaż nie do końca w takie słowa to ubrał). Noszkur i wszystko zaczęło się pieprzyć od momentu, w którym poznał mnie ze swoimi znajomymi w jego wieku. Przypadek?

Czuję się beznadziejnie... tak się chciałam wyżalić.

#gorzkiezale #tfwnobf #przegryw
  • 110
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

heh, podobno :D zaczynam w to wątpić i mam starczą deprechę :D On mi zaczął to argumentować, że mi zacznie zegar biologiczny tykać i jak ja będę dzieci chciała to mu się jeszcze młodość nie skończy i że ten związek się prędzej czy później rozpadnie, więc lepiej do razu skończyć :/

@krulewna: Troche racji miał, w tym wieku facet raczej nie myśli o stabilizacji. Wprawdzie zdarzaja się wyjątki, no ale
  • Odpowiedz
@TenCoKradnieCebule: ja się właśnie nie spieszę! Nawet o dzieciach nie myślę jeszcze. Ale tak patrząc na suche liczby to nieciekawie to wygląda. Ale ponoć miłość to miłość.

@cansio: no właśnie on na początku też tak mówił, że go to jara, że koledzy zazdroszczą... ale wyszło że to chyba tylko spełnienie jakiejś fantazji było, kiedy rozsądek doszedł do głosu.
  • Odpowiedz
@TenCoKradnieCebule: bardzo krótko, dlatego tak nie rozpaczam bo mogło być gorzej (na poważnie zaledwie od dwóch miesięcy, ale spotykaliśmy się już sporo wcześniej). Niemniej nie jestem typem osoby skaczącej z kwiatka na kwiatek i nie ukrywam, ale myślałam że będzie z tego poważny i długi związek.
  • Odpowiedz
@krulewna: Lepiej, że się wydało teraz, że okazał się kretynem niż za rok, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie ma co rozpaczać, tego kwiatu jest pół światu. Teraz masz szansę znaleźć kogoś kto nie daje się tak łatwo manipulować i nie jest glupim chujem (ʘʘ) Same plusy.
  • Odpowiedz
@krulewna: Mamy podobne poglady na zycie: dzieci nie chcemy oboje, slubu tez nam nie potrzeba, prowadzimy razem biznes, teraz razem przenieslismy sie do Niemiec i zaczynamy od nowa. Bajka. Ale to chyba nie zalezy od wieku, tylko wlasnie od tego dogadania sie w kwestiach zyciowych.
  • Odpowiedz
@TenCoKradnieCebule: to racja, nie rozpaczam jak nastolatka, raczej mnie to zabolało, że to już ten moment, kiedy zacyznam być oceniania przez pryzmat wieku. Teraz najlepsze jak na jego facebooku posypały się lajki pod zmianą statusu na wolny i jeden szczególnie uroczy komentarz jednego kolegi "antyki do muzeum"... chociaż wygląda to tak, jakby miała być impreza na całe miasto że mnie zostawił. Czuję się jak debil.
  • Odpowiedz
@norbi111: no właśnie, nie chcecie dzieci. Bo chyba z tą różnica wieku to posiadanie dzieci jest punktem zapalnym bo ciężko się zgrać zwłaszcza kiedy to kobieta jest starsza ... niemniej zazdroszczę odnalezienia drugiej połówki i życzę jak najlepiej Wam, szczęścia!
  • Odpowiedz