Aktywne Wpisy

Viarus_ +134
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +4
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

Kiedyś już chyba pojawił się taki pomysł,ale co tam.Zawsze ciekawiło mnie jakie filmy traktowane są przez innych ludzi jako arcydzieła,jakie filmy ludzie kochają.Tak więc wklejajcie screeny ze wszystkimi '10' jakie rozdaliście na filmwebie.Jak nikt się nie zainteresuje zabawą to trudno,ale mam nadzieję,że ktoś pokaże mi coś nowego,co trafi do grona moich ulubionych filmów.
Każdą zabawę musi ktoś zacząć,a więc zostawiam tu moje ukochane filmy,każdy z nich widziałem już co co najmniej 3 razy,i wiem,że ta liczba z każdym razem będzie rosła.
#film #glupiewykopowezabawy
źródło: comment_LiXIESONdGXNW1rcRMa7cBpHaIAiSTVT.jpg
Pobierzkoniec
źródło: comment_Sy6pRLzZWrbYDdXYpsTMvNwrPwhrM2ks.jpg
Pobierz@padobar: no shit
źródło: comment_Qnt7TgFrxXPRrDzhhuSJbjfCa5hCiWPD.jpg
Pobierzźródło: comment_2zJCnsVFxu1q9EUk4ygm0wdo5MDZoYdp.jpg
Pobierzźródło: comment_lWOU32gYHhe5PRr28f95KGn40sxo3nQZ.jpg
Pobierz@mrbj: Ja nie potrafiłbym nie dać 10 filmom,które umieściłem na swoim screenie.Zbyt duże wrażenie na mnie zrobiły.Swoją drogą,jaki jest twój ulubiony film?
@bossiscoming: Żaden film nie zasłużył u mnie na 10.
@dumnie: Prawie to samo.
@mrbj Ciężko na filmwebie oceniać obiektywnie, ja ten portal traktuje jako wyszukiwarkę nowych pozycji, a nie swoją bibliotekę ;)
źródło: comment_YnWoGuZvFhKAYmjtdhJ2mGgOodI2BvcR.jpg
PobierzPS
@bossiscoming: Fight Club, Drive. Z tym, że rzadko oceniam film za pierwszym obejrzeniem, czasami po przeczytanie książki albo po prostu zależnie od nastroju w jakim jestem.
źródło: comment_IXEgnvlh9EPeUvvSYg4xoahGxJLmbnwT.jpg
Pobierz'Easy Rider' powinien przypaść do gustu, jeśli lubisz 'Las Vegas Parano', chociaż to zgoła inny klimat.
- seria Gwiezdne Wojny
- seria Władca