Aktywne Wpisy

Czemu nikt nie mowi o tej Pani? Aleksandra Uznańska-Wiśniewska. Córka milionera dewelopera (skazanego korupcje) wjechała do Sejmu w ostatnich wyborach na ładnej buźce. Tatuś zasponsorował kampanie gdzie cała Łódź była oklejona i wspierana przez urząd miasta Łodzi i samą prezydent. No cóż deweloperuchy mogą więcej. Ciekawe tam musza zakulisowe działania
#nieruchomosci #deweloperuch
#nieruchomosci #deweloperuch
źródło: aleksandra
Pobierz
Kris-T +10

Polacy nie umieją, po prostu nie umieja się cieszyć. Nie umieją się jednoczyć. ZAWSZE szukają wroga i okazji do tego, by drugiemu wbić szpilę.
Wstyd mi, k---a, tak po ludzku mi wstyd. A w sumie to jestem zażenowany i mi wstyd. Że urodziłem się i mówię tym samym językiem co ci zamaskowani idioci.
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że tak znajdą się ludzie (nawet tu), którzy będą tę chorą sytuację usprawiedliwiać, zrzucać winę na "aparat państwowy", "lewaków", "tefałen" i "ruskich agentów".
I oni mówią o manipulacji. Ech.
#oswiadczenie #neuropa #4konserwy #4kuce
I nie manipuluj co do marszu lewactwa.
@ulv-: umiesz to jakoś uzasadnić?
A co do reszty to jak najbardziej słuszna diagnoza.
@KREM_Z_BROKUL: Masz rację. W innych narodach też pełno idiotów. Tyle że u nas idioci rządzą w zasadzie bez przerwy z małymi przerwami, a w innych krajach trafiają się ludzie pożyteczni znacznie częsciej.
@KREM_Z_BROKUL: dosyć odważna teza.
@Myszkowski: może inaczej - dążenie do jedności było za komuny
@Myszkowski: i żeby to zmienić, to musi nastąpić odrodzenie polskiej tożsamości, inaczej wszyscy będą mieli ten kraj w dupie
@KREM_Z_BROKUL: A co tu uzasadniać? Nie czytałeś relacji z MW? Nie widziałeś poprzedniego MW? Proponuję to zestawić ze Świętem Niepodległości w USA albo choćby we Francji.
Poza tym nie usprawiedliwiaj lewicy jako tych, którzy stronią od przemocy, czy burd. Doskonale pamiętam, jak kilka lat temu agresywne lewackie bojówki razem z towarzyszami z Niemiec (używając lokalu
@Aleksander_Newski: Chwila moment, ale z tego co kojarzę to na MN - według prawicy - zadymę kręciło 30-40 osób. Więc na marszu lewicowców mogło być tych zadymiarzy 10. Albo 15. A
@ulv-: we Francji i USA takie Święto jest współorganizowane przez władze publiczne. Poza tym fakt, że jest grupka chuliganów nie oznacza, że Polacy nie umieją się cieszyć, to zwykły frazes
@Velati: A nie jest tak, że ci kibole, to najbardziej wychwalane środowisko "patriotów", którzy robia takie "piękne oprawy" na meczach? Toć to właśnie to "PATRYJOTYCZNE" środowisko.
Wśród lewicowców takich osób nie ma. To znamienne :). I nie klnj,
@ulv-: Bzdura. Też była kłótnia o flagi Związku Radzieckiego i fizyczne konfrontacje. Byli ludzie bluzgający na dziennikarzy TV Republika i zasłaniający im obiektyw od kamery. Byli prowokatorzy krzyczący "Allah Akbar" i wiele podobnej biedy umysłowej. A teraz pomnóż to przez 120.
LOL. Poza tym co ja cię będę w ogóle przekonywał. Antifa jasno mówi, że jest organizacją służącą do fizycznej eliminacji swoich wrogów politycznych. Na tej manifestacji też nikt się
@KREM_Z_BROKUL: hoho, sentymentow we mnie nie ma żadnych. czuję po prostu zażenowanie oglądając fotorelację z marszu patriotów.
@ulv-: Może dlatego, że marsz był miniaturowy i policja (której było pewnie tyle samo co uczestników) oddzieliła obie grupy wyłapując co agresywniejsze osoby i nie dopuszczając do ataków? Kilka osób aresztując. Na 100 razy większym marszu policja nie może być wszędzie.
@Aleksander_Newski: Źródło. Bo mnie się nie wydaje.
A co z ekscesami agresywnych prawaków?
@ulv-: A to agresywni prawicowcy chodzili zamaskowani po mieście bijąc każdego, kto miał polską flagę? Nosząc przy sobie noże i kastety. To oni przez kilka lat z rzędu blokowali marsz z okazji odzyskania nieodległości tylko dlatego, że ideologia organizatorów nie zgadzała się z ich ideologią?