Aktywne Wpisy

purrminator +13
Od razu uprzedzam, nie zwracam za onkologa ( ಠ_ಠ)
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.

źródło: codogurwy
Pobierz
żałuję że nie poszłam w wykończeniówkę albo chociaz jakąś elektrykę w wieku 16 lat zachciało się intelektualizowania
#nieruchomosci #deweloperuch #polityka
źródło: aleksandra
PobierzDobry trop, warto pogrzebać.
Ale no mieszkania za to tanie są w porównaniu do reszty miast
@Sztajmes_Nikczemny_Szlifierz: Nie sadze, zeby wjechala tylko na ladnej buzce. Jak na swoj mlody wiek troche juz w swoim zyciu zrobila. A jej ojciec faktycznie byl skazany za korupcje - 21 lat temu dał w łapę celnikom, kiedy sprowadzal chinskie ciuchy do swojej marki TOP SECRET.
@pasta_alla_carbonara: Bananowe dziecko ma kapitał starego i robi bananowe rzeczy w bananowych NGOsach.
Przecież to dziecko było hodowane do tego żeby osiągnąć sukces i stary miał
ciekawe kiedy odkryjecie, że wybory to zwykły Freak Show