Barszcz biały na maślance i zakwasie, gotowany w bulionie z szynki wędzonej z dodatkiem upieczonej cebuli, boczku, kiełbasy wiejskiej, chrzanu, czosnku, pieprzu i majeranku. Nie ma lepszego barszczu ¯\_(ツ)_/¯
@arinkao: mówię ci, niebo w gębie. Odpalasz piekarnik na 220C, wyłączasz jak się nagrzeje, wkładasz do wyłączonego piekarnika na papierze do pieczenia pokrojony w grube plastry biały ser. Jak piekarnik już będzie zimny ser wyjmujesz i zostawiasz na noc. Jak ci się śpieszy i tego samego dnia chcesz dodać ser do zupy, to odpalasz znowu piekarnik, tym razem na 150C i czynność powtarzasz, aż ser wyschnie.
O 17 mnie olśniło, że jutro ma padać, więc szybko zebrałem się po niedalekie kwadraty w celu powiększenia niebieskiego. Zbierałem się tak szybko, że na telefonie było szalone 13% baterii...No dobra, odpale muzykę z Garmina...taki ch...nie aktualna playlista :D. No więc przyjemne 2h jazdy z ćwierkającymi ptaszkami (większość to lasy i krzaki więc cisza i spokój, mała prędkośc, zero szumu wiatru), warto było nie odpalać muzyki!
Pierwsza ustawka szosowa z ziomeczkami z #szosowywroclaw jak zwykle nasz niezawodny @dewastators ułożył coś nowego żebyśmy nie wyjeżdżali kolein naszymi oponamimi 25 mm po pętlach w Sulimowie XD tylko tym razem trochę gorsza jakość tych asfaltów przez pierwsze 15 km.
Reszta z dzisiaj na #mtb króla pętelka opłaciła się bo znalazłem pod lasem 100 zł, także będzie na nowy łańcuch
Skorzystałem z pogody, ale kondycji brak. Czuję że jutro będzie ciężko xD
#rowerowyrownik #rower
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
źródło: comment_1618152537lD9w5a4fLJM6VJIrtYZ6Wx.jpg
Pobierz