@Basteq: NIE RÓBCIE TEGO W DOMU. Kiedyś użyłam tego patentu i od tłuszczu zapalił mi się toster (ser spadł na rozgrzaną spiralkę). Musiałam gasić kocem. Uczucie 1/10, nie polecam
Bigosiku będzie na miesiąc #gotujzwykopem #heheszki
źródło: comment_3cLOmfFWQq6HcoPwIYbTNDFdGli7iXDO.jpg
Pobierz
konto usunięte via Android
- 5
Patrzcie jaką mam 21 letnią gorczycę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #przyprawy #gotujzwykopem #ciekawostkihistoryczne #humorobrazkowy
źródło: comment_Ku5XOQZi37XXx0DHxO8dqxLMSE2nz6Gs.jpg
Pobierz
konto usunięte via iOS
- 202
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
konto usunięte via iOS
- 41
@noitakto: nigdy! #bojowkacranberries weź mnie spytaj czym dosładzane były te żurawiny No spytaj
@zakoo: kokosowym. O ja prdl. KOKOSOWYM. Ty wariacie!
Jedyna pizza, jaką szanuję.
I jedyna pizza, jaką szanuje każdy, kto jej spróbował.
Serio, przechwalam się, ale po setkach upieczonych placków opanowałem ciasto i dodatki do perfekcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Własne ciasto i własny sos ze
I jedyna pizza, jaką szanuje każdy, kto jej spróbował.
Serio, przechwalam się, ale po setkach upieczonych placków opanowałem ciasto i dodatki do perfekcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Własne ciasto i własny sos ze
źródło: comment_e1KDe4So7YyJt5Pv8SXceOnj9zoWkHAN.jpg
Pobierz@yourvictim nic prostszego być nie może. Chociaż ja robię już na oko.
Przede wszystkim gęstość ciasta ustala się mąką. Pszenną, przesianą, najlepiej wysoko glutenową.
Mniej więcej 3 szklanki mąki. Pół szklanki cieplej wody, reszta szklanki mleka. Z 10g drożdży. Sól, cukier, zioła. I olej.
Tyle do bazy.
Przede wszystkim gęstość ciasta ustala się mąką. Pszenną, przesianą, najlepiej wysoko glutenową.
Mniej więcej 3 szklanki mąki. Pół szklanki cieplej wody, reszta szklanki mleka. Z 10g drożdży. Sól, cukier, zioła. I olej.
Tyle do bazy.
Wchodźcie we mnie... #gzw #gotujzwykopem
źródło: comment_8gsXAQRU3gvZKjOs8WnrZxHl4POWa1Sg.jpg
Pobierz- 0
@coffeeandcigaretes: ty s-------u, ile dałeś? U mnie po 25 >___<
@mlek 13 za 0,5KG :((
- 27
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
@Tygrysia_Lilia: ja bym zjadl bez marudzenia, jestem wszystozerny
@Tygrysia_Lilia: Chodzi o to, ze za blisko jedzenia i nie mam pojecia na co patrze, bo wyglada jak milion losowych rzeczy wrzuconych na kupke. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nasiekałem się trawy cytrynowej. Ale fajnie teraz pachną dłonie :)
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
@adgebworthy: nasikałem do trawy :D
Rolada z mielonej wołòwki, w srodku więcej boczku, ser i szpinak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gotujzwykopem #bekazwegetarian
#gotujzwykopem #bekazwegetarian
źródło: comment_bKXTCp2MOXTckWvOaDtNPpOINzw3R6vQ.jpg
Pobierz@Demon_Opalenizny nienawidzę cię
@Demon_Opalenizny: jeśli smakuje jak wygląda, to zaraz jestem :D
- 223
- 151
@Ustrojstwo: Ja bym to wszystko polał jeszcze sosem grzybowym.
- 229
konto usunięte via Android
- 0
@mlody18 Nie
- 27
@y_paul: daj przepis pls
- 2
@zortabla_rt: Istnieją dwa rodzaje ludzi:
- Aryjczycy, którzy smarują chleb nutellą
- i podludzie, którzy najpierw smarują chleb masłem, a dopiero później nutellą.
- Aryjczycy, którzy smarują chleb nutellą
- i podludzie, którzy najpierw smarują chleb masłem, a dopiero później nutellą.
konto usunięte via Android
- 17
Kto jest miszczem patelni? #gotujzwykopem #pierogiboners
źródło: comment_VYNq6DrFnTIxQSvaCNjUrEYQw0swEiP8.jpg
Pobierz- 3
a z wody po pierogach... zrobię sobie kawę!
Osiągnięcia
Rocznica
od 20.07.2022Rocznica Mikroblogger
od 27.06.2017Mikroblogger
























#slodycze #jedzenie #heheszki
źródło: comment_sJyzB3wEyMRA9ezn6c4lx2wVzWnBLuBt.jpg
Pobierz