@rador314: Luz ( ͡°͜ʖ͡°) ogolem mięsa (skrzydełka,udka,fit kotlety mielone/schabowe,piersi z kuraka),ziemniaki,frytki (mrozone),jakieś nuggetsy,eeee warzywa No ogolem obecnie rzadko włączam piekarnik (ʘ‿ʘ) na necie jest dużo przepisów i sama apka Xiaomi aie fryer tez ma jakieś przepisy swoje
@BlackSlip: Dziś też mam jakieś opóźnienia. Paczka odebrana, a info na apce i mailu wpadło po 20 minutach :) Już myślałam, że nie zamknęłam skrytki, ale powtórkę mam właśnie teraz przy nadaniu :) PS. Apka też głupieje, bo gubi paczki. Raz są, raz pusto :D
@butterfly: Polazlem z drugiej strony polki,gdzie było pusto i z tamtej strony wygrzebałem co potrzebuje xD jeszcze w łeb się walnąłem o półkę ( ͡°ʖ̯͡°)
Noc nieprzespana przez cholerne #komary ( ͡°ʖ̯͡°) bilans ugryzień: 8.Brak profitu.Co dziwne zarly mnie tez jak już było jasno,po 7:00,myślałem ze są bardziej aktywne w nocy? #zalesie ##!$%@? #owady
Tak wyglada teraz kocurek,który był katowany przez (mnóstwo niecenzuralnych slow) gnoja z Gdyni.Jak widać kitku ma się lepiej (。◕‿‿◕。) #kot #pokazkota #koty #kitku
Na obiad chce zrobić kotlety schabowe,mogę je już opanierowac i pod przykryciem dać do lodowki i usmażyć za ok 3h czy będą niedobre/nie wyjdą chrupiące? #gotujzwykopem #obiad
Oczywiście, że panierka będzie nasiąknięta wilgocią i przez to przy smażeniu nie będzie taka fajna i chrupka. Może i będą smakowały podobnie, ale panierka będzie odchodziła od mięsa przez to, że wciągnęła wilgoć. Jak żeście schabowe żarli tylko kiedy wam matka podała na talerz to nie dawajcie innym durnych rad.
@BlackSlip Mięso opanierowane smażysz jak najszybciej po panierowaniu.