Wpis z mikrobloga

• 44
Do @Perlo @Mombik

Dzis w nocy byłem na wykobet.com i znalazłem typ na noc New England Revolution – Toronto FC jako 1 i over 2.5 po kursie ok 2.6 z rantingiem 9/10. Mecz zakończył się wynikiem 1:0 a tu dziś widzę rozliczny na waszej stronie wykobet, że typem była czysta 1 po kursie 1.82 i typ jest wygrany. WTF?

#bukmacherka #wykobet
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nogazwezza: Zgadzam się co do edycji typów, wydaje mi się że pierwszy raz coś takiego u nich zauważyłem. Nie chce oceniać bez wyjaśnień - po prostu rzuciłem temat w eter. Za to hejty czy ogólnie mają dobre typy czy nie - to nie jest to miejsce
  • Odpowiedz
@vajroos: sam rano zwróciłem własnie na to uwagę, ale myślałem, że się na tyle z-------m że pomyliłem typy, a to jednak wykobetowy psikutas ( ͡° ͜ʖ ͡°) szkoda tylko że poszedłem spać bo NHL ładnie powchodził ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
@Kozzi: ja nie dałem tego typu, ja go nie zmieniłem, nie siedzę z Perlo w biurze i typujemy razem, dzieli nas prawie cały kraj, dzwoń do niego i niech się tłumaczy :D możesz przeglądnąć całe moje wpisy na mirko, czy to przed meczowe czy live, co mi nie wchodzi to zostaje, nie mam sobie nic do zarzucenia,
  • Odpowiedz