Wpis z mikrobloga

@niepoprawny_marzyciel: Bez przesady, nie można tak powiedzieć. Chłopaki mają skuteczność - nie da się trafiać wszystkiego :) Chodzi mi tylko o takie dziwne ruchy - przecież jakby nie weszło nic by się nie stało... Śmiejemy się z różnych profili na FB że usuwają posty, kombinują - ja jestem przewrażliwiony na takim punkcie. Nie skreślałbym ich, mam nadzieję że się jakoś sensownie wytłumacza.
@nogazwezza: nie maco negować chłopaków, robią to co lubią, typy jak typy, byle gówna po 1,2 nie wsadzają, trafność i tak pewnie większa niż twoje własne, to jest bukmacherka i tu nie ma nigdy pewności
@nogazwezza: Zgadzam się co do edycji typów, wydaje mi się że pierwszy raz coś takiego u nich zauważyłem. Nie chce oceniać bez wyjaśnień - po prostu rzuciłem temat w eter. Za to hejty czy ogólnie mają dobre typy czy nie - to nie jest to miejsce
@vajroos: sam rano zwróciłem własnie na to uwagę, ale myślałem, że się na tyle #!$%@?łem że pomyliłem typy, a to jednak wykobetowy #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°) szkoda tylko że poszedłem spać bo NHL ładnie powchodził ( ͜͡ʖ ͡€)