Aktywne Wpisy

lubie-sernik +872
Dzisiaj pierwszy raz w życiu zobaczę Nosacza Polaka. Jadę za godzinę do Zoo w Singapurze.
Jakieś pytania mam mu zadać? Od kogoś pozdrowić?
Na Borneo też lecę ale wolę iść jeszcze do Zoo w razie gdybym na wyspie ich nie zobaczył.
Plusujących
Jakieś pytania mam mu zadać? Od kogoś pozdrowić?
Na Borneo też lecę ale wolę iść jeszcze do Zoo w razie gdybym na wyspie ich nie zobaczył.
Plusujących

MaikeloByalkovo +55
Wykaz polaczkowatego sacrum:
1. Robota na etat - musisz je*ać u kogoś, najlepiej za grosze. Nie waż się otwierać działalności gospodarczej, bo wtedy zostajesz tym złym cieciembiorcą kombinatorem, uczciwy człowiek napieprza od poniedziałku do piątku 8 godzin bite, ni minuty mniej.
2. Mieszkanie na kredyt - wynajem jest dla słabych, poza tym musi być pretekst do napieprzania 8 godzin bitych wspomnianych wyżej, a nic nie motywuje do tego bardziej niż chomąto na szyję w
1. Robota na etat - musisz je*ać u kogoś, najlepiej za grosze. Nie waż się otwierać działalności gospodarczej, bo wtedy zostajesz tym złym cieciembiorcą kombinatorem, uczciwy człowiek napieprza od poniedziałku do piątku 8 godzin bite, ni minuty mniej.
2. Mieszkanie na kredyt - wynajem jest dla słabych, poza tym musi być pretekst do napieprzania 8 godzin bitych wspomnianych wyżej, a nic nie motywuje do tego bardziej niż chomąto na szyję w

źródło: comment_1Y10EarlULJdhErtdP07CUN7F0DFWnhe.jpg
Pobierz"Dobre porownanie high end PC vs stara konsola ;)"
Dobry przykład nieumiejętności przyswojenia informacji zawartych w rycinie złożonej z dwóch PODPISANYCH ruchomych obrazków.
No i widze Internet serious bussines ;)
Nie rozumiem, co to ma do rzeczy.
Nie rozumiem również uwagi o Internecie.
Najgorsze jest sposob w jaki probuja wydoić pieniadze. Nie wiem czy to ich zwariowane pomysly, czy parcie na hajs bo mają rok na minusie.
Wydali New 3DS ktory uwaga... ma lepsze bebechy od poprzednika, ale to nadal ten sam system z tymi samymi grami. Zeby to sprzedac zrobia 3-4 gry, ktore to sprzedadza, a uzytkownicy starych trzech wersji 3DSa obejda sie smakiem bo