Aktywne Wpisy

Madziol127 +82
Smutne, że taki wpis wprowadzający w błąd ma tyle polubień... Zawsze krytykuje polskiego tenisistę jak zachowuje się źle. Takie wpisy i ich popularność sprawia, że coraz mnie mam ochotę tu być. Nawet po ostatnim turnieju w Dubaju te portale typu: interia cytowały mój wpis z filmem z Twiterra, bo inne konta/dziennikarze przemilczały sprawę z dramą. Zawsze mam swoje zdanie i jak ktoś robi coś źle to potrafię to nazwać.
Ta tendencja atakowania
Ta tendencja atakowania
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-15 111903
Pobierz
Koka-Kola +239
Klasyk xd
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
źródło: IMG_1972
Pobierz
![Domofon WAREL, czyli jak rozmawiać przez gniazdko [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/aab237c5a1268da1fe114f594cd73536179e0fc238ae845d0c39f290a86448f6,q80.jpg)

Pythonowcy da się tak skonfigurować PyCharm by wyświetlał dla osobnych tabulacji pionowe i cieniutkie linie, tak jak na załączonym obrazku? Szukam, szukam tego w opcjach i doszukać się nie mogę.
źródło: comment_2aAnkdYaveAtkilT8E7p87UVdmaUNK6M.jpg
PobierzCo tam piszecie na tych zajęciach?
Ale mnie ten jezyk w-----a. Mam za dużo przyzwyczajeń z Javy i Cpp.
Cały czas się wywalam na takim czymś jak "print len(napis)"... Java zrozumiałaby, że chodzi mi o wypisanie dlugosci napisu, a tutaj mi pluje błędami Python ;/
Cały czas się wywalam na takim czymś jak "print len(napis)".
@M4lutki: ale przecież to poprawne jest ;s
TypeError: 'int' object is not callable
dopiero
Kod ma policzyć ilość znaków (bez białych) w zdaniu. Pomyślałem, że najpierw string rozdzielę na listę bez spacji, którą scalę do "sum" i dopiero zmierzę jego długość funkcją len().
noweslowo = ''
for i in slowo: