Wpis z mikrobloga

Kurna mirki co ja o-------m (,)

Wczoraj po że tak powiem "koleżeńskim posiedzeniu" poszedłem do znajomej, do której to podbijam już od dłuższego czasu (mocne 7-8/10). No to jest miło koleżeńsko i w ogóle, siedzimy se u niej na kanapie w pokoju, ona pokazuje mnie tak jakieś bzdety na kompie, obgaduje psiapsióły i ogółem śmieszki-heheszki. Potem pokazuje mi jakieś zdjęcia - wow niewiele osób trzyma ze sobą na stancji wywołane zdjęcia w albumach - no to oglądamy i gadamy, a tam jej jakieś zdjęcie z wakacji w stroju plażowym jak miała może z pięć czy siedem lat - niewiele myśląc (procenty w głowie, bliskość dziewczyny, dobre samopoczucie i nastrój obu stron) wypalam "HEHE KIEDYŚ MIAŁAŚ LEPSZY BRZUCH" z bananem na twarzy....

Ona patrzy jakoś tak dziwnie i nagle szybko prowadziło do tego że mam się już zbierać - dopiero dzisiaj rano jak się obudziłem (i wytrzeźwiałem) to dotarło do mnie co się stało...

Dzisiaj idę do niej znów wszystko odkręcać, mam nadzieję że jednak nie wyniknie z tego #tfwnogf...

#przegryw #gorzkiezale #truestory #testo
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MiernaBabcia: Z wpisu wywnioskowałem, że jesteś pewnie w jakimś friendzone, to dlaczego jak ona by się do Ciebie przestała odzywać to wyjdzie z tego #tfwnogf?

Tak swoją drogą, to powiedziałem też w tym roku tak do mojej znajomej przez telefon. To było w sierpniu i do dzisiaj się nie odzywa. Jej problem, że się nie zna na żartach, nie mój ;]
  • Odpowiedz
@MiernaBabcia: Nie znam Waszej relacji, ale myślę, że mi po takim spotkaniu u niej sam na sam zaświeciłaby się czerwona lampka z napisem "DANGER: INCOMING FRIENDZONE" - mówię to z własnego doświadczenia, bez hejtu ;)

Dodatkowo raczej nie postawisz się w dobrym świetle latając teraz za nią i starając się ją przeprosić za to, że nie zrozumiała żartu. Ja bym jej podesłał filmik z YT, żeby załapała ocb ( ͡
  • Odpowiedz
@MiernaBabcia:

- Zobacz, to taki tekst z tego filmiku...

[puszcza filmik z drącym się psycholem: "nigdy nie miałem lepszego brzucha ty j----a polska k---o!!!"]

- [oczy jak spodki] Naprawdę ciebie takie rzeczy bawią? Wiesz co, idź już może, chyba dziękuję za tę znajomość.
  • Odpowiedz