Wpis z mikrobloga

Przeraża mnie to, że ludzie ot tak sobie odchodzą jak gdyby nigdy nic. Do nikogo nie można się przyzwyczajać a więc ciągle jest się samotnym. Jako idealista zawsze wierzyłem, że to nie prawda, ale co bordowy może o tym wiedzieć -,-. W ogóle zachowuję się jak idiota rozmyślając o takich rzeczach, też powinienem tak jak inni czymś się zająć a nie stawiać na ludzi i ich bezinteresowność -,-.

#jakzyc #gorzkiezale #nicciekawego #uzalaniesie
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cubensis: @iniekcja: Ogólnie o wszystko. Oprócz najbliższej rodziny nie ma nikogo kogo znam i jestem pewien, że zawsze można z taką osobą pogadać, nie wspominam nawet o miłości bo ten wpis nie jest o tym. Nie ważne czy mowa o znajomych z reala, czy z sieci, ze szkoły czy innych. Większość ludzi znajomości męczą i prędzej czy później uznają, że szkoda czasu, mają pełno ludzi których znają i
  • Odpowiedz
@Writer: O widzisz, ja jestem jednym z tych nielicznych co mają swoją "paczkę", jest nas kilka osób, znamy się od dzieciństwa i się razem trzymamy, czasami ktoś wpada nowy, wypada itd, ale taki "korzeń" się nie zmienia ;)
  • Odpowiedz
@Writer: Myślę że to po prostu cecha mniejszych miast, gdy przyjechała do nas pierwszy raz koleżanka z Wa-wy, była mocno zdziwiona i mówiła że trochę nam zazdrości takiej zgranej paczki ;)
  • Odpowiedz