Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +450
źródło: 1000014927
Pobierz
KrolWlosowzNosa +60
Piękna to była ceremonia przekazania, wielka radość i cudny weekend za kółkiem wspaniałego wozu.
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
źródło: 1000036947
Pobierz

najpierw dokręcasz śrubę a później luzujesz
odwrotne podejście typu miły kolega a później próbujesz wymagać w 99% się nie
niech zmienią ten bidny najwolniejszy framework na rynku choćby na tego laravela a najlepiej niech zostawią tego php'a w spokoju
Sam jestem PMem, co prawda nie w IT tylko w reklamie, ale mozemy sie spotkac pogadac. Lubie poznawac madrych ludzi, a moze uda mi sie znalezc rozwiazanie.
Symfony jest naszym wybranym frameworkiem. Nigdy nie powiem, że jest to najlepszy framework, bo byłoby to stwierdzenie faktu. Moje zdanie opieram na doświadczeniach. Moje informatyki (jeżdzą raz w roku na Symfonycon) uważają, że jest najlepsze, a projekty działają super. Pozwala mi to stwierdzić, że jest to framework, który nie ma problemów wieku dziecięcego i jest doskonale udokumentowany.
Dodam też, że Laravel korzysta z komponentów symfony (sprawdź z których to
http://mfiles.pl/pl/index.php/Zarz%C4%85dzanie_lud%C5%BAmi_w_zespole
To zależy jak pracujecie, u mnie w robocie jest dość luźna atmosfera, ja pracuję zdalnie, część w biurze jednak system jest według mnie idealny. Mamy postawiony teamwork gdzie są rozdzielane taski z każdego projektu + używamy gita (bitbucket) gdzie widać jak na dłoni co kto robi. Jak projekt się posuwa to taski są zamykane i widać gdzie są problemy, które od razu można usuwać. Codziennie rano mamy też parominutowy
porpostu u mnie zarządzanie zespołem jest całkowicie przerzucone na team lidera. Zespoły są stałe i zmieniają się tylko PMowie i projekty. Faktycznie jesli patrzeć na PMa przez pryzmat "opiekuna zespołu" to lepsze jest jak sam zarządza ludzmi, w przypadku mojej firmy chyba jest ok tak jak jest:)