@Kaphadri: nie wiem czy znajdziesz coś wartego uwagi na necie, ale ja z czystym sercem moge polecić Ci Symfonie C++ (no chyba, że już ją obadałeś), dałem za nią coś koło 6 dych, ale dzięki temu pierwszy rok studiów był o wiele łatwiejszy.
Ale mnie chodziło o krótki kurs z samych podstaw. Nie wiem czy widzieliście kurs Pythona na codecademy, tam jest wszystko od podstaw tłumaczone jak dla małego dziecka.
W tym roku szkolnym nie mam już prowadzonych z tego lekcji, dostaję tylko zadanka. Okazało się, że mam jakieś problemy ze składnią, a robiąc zadania w domu nie ma za bardzo jak na bieżąco pytać o wszystko nauczyciela. Dlatego chciałem sobie zrobić taki kurs "dla niemowlaka" w kilka dni by
#programowanie #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Ps. jeżeli macie mi za złe użycie tagów to dajcie plusa przy pierwszym komentarzu to będę wiedział jak bardzo źle postąpiłem.
@Kaphadri: LOL, ci mają cie na czarnolisto.
@nicktstraszny: Symfonia jest przedawniona, raczej bym jej nikomu nie polecał w dzisiejszych czasach.
@
Ale mnie chodziło o krótki kurs z samych podstaw. Nie wiem czy widzieliście kurs Pythona na codecademy, tam jest wszystko od podstaw tłumaczone jak dla małego dziecka.
W tym roku szkolnym nie mam już prowadzonych z tego lekcji, dostaję tylko zadanka. Okazało się, że mam jakieś problemy ze składnią, a robiąc zadania w domu nie ma za bardzo jak na bieżąco pytać o wszystko nauczyciela. Dlatego chciałem sobie zrobić taki kurs "dla niemowlaka" w kilka dni by