Wpis z mikrobloga

Powoli zbliżamy się do decydujących pojedynków, ale przed nami jeszcze ćwierćfinały. W ostatnim głosowaniu obyło się bez remisów, więc można przejść do kolejnego, ale najpierw wyniki. Wszyscy bohaterowie poza Tazarem wygrali swoje pojedynki zdecydowanie. Tazar wygrał z Mephelą 8:6, ale można się było spodziewać takiego wyniku, bo Tazar i Mephala mają podobne charakterystyki. Nie przedłużając tak wyglądają szczegółowe wyniki i zestawienie par kolejnej rundy.

http://i.imgur.com/P8ZClUf.png

1 Solmyr vs Gunnar

2 Isra vs Crag Hack

3 Dace vs Dessa

4 Tazar vs Kyrre

http://i.imgur.com/knIOpcq.png

@sbcs: @Otsego_Amigo: @hortu: @seeksoul: @Lipathor: @artyan: @Sebeq92: @fledgeling: @samwieszkto: @PrzypadkowyNick: @krl_krl: @Elektryczny_skrzyplocz: @jankotron: @Wozyack: @tpablo: @enkapsulacja: @enkapsulacja: @klientpilnowalcenweuroprzedpromocja: @deyna: @PostojePoczekam:

Nie mam pomysłu co wrzucić w ramach ścieżki dźwiękowej, więc dzisiaj będzie historycznie;)

#homm3 #homm3ranking
cesar90 - Powoli zbliżamy się do decydujących pojedynków, ale przed nami jeszcze ćwie...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cesar90: Jadziem

1. Gunnar - Solmyr jest w miarę spoko jako skaut, ale też nie może się moim zdaniem równać z Luną, Grindanem czy Ciele. Nie ma co się rozpisywać o Gunnarze (zostawię to na finał z Cragiem lub Isrą( ͡° ʖ̯ ͡°))

2. Crag Hack - Isra ma zbanowaną exp nekromancję, dlatego Crag w moim rankingu wygrywa z Isrą gładko, choć domyślam się,
  • Odpowiedz
@cesar90: I o tym mówiłem, Gundula odpada a zostaje Dace ( ͡° ʖ̯ ͡°)

1.Gunnar - Czy tu może być jakakolwiek rywalizacja? Nie ma praktycznie żadnego argumentu za Solmyrem, ponieważ nawet na początku lepiej spisze się logistyka aniżeli łańcuch piorunów.

2.Crag Hack - Dziwią mnie wybory isry, jej speca (100% nekromancji) można osiągnąć każdą postacią, natomiast wysokie obrażenia będą plusować w
  • Odpowiedz
1 Gunnar - jednak on. Solmyr miałby przewagę na starcie, jednak Gunnar jest moim faworytem, wątpię czy jest coś lepszego

2 Isra - idę w ilość, nie jakość, specjalizacja Craga jest niezauważalna na początku

3 Dessa - wiadomo, logistyka

4 Kyrre - tak jak wyżej
  • Odpowiedz