Aktywne Wpisy

WielkiNos +140
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
PobierzJak mieszkam na wsi i kupuję napoje w lokalnym sklepie to gdzie mam to co mam zrobić z butelkami/puszkami?
#butelki #systemkaucyjny
#butelki #systemkaucyjny

http://i.imgur.com/P8ZClUf.png
1 Solmyr vs Gunnar
2 Isra vs Crag Hack
3 Dace vs Dessa
4 Tazar vs Kyrre
http://i.imgur.com/knIOpcq.png
@sbcs: @Otsego_Amigo: @hortu: @seeksoul: @Lipathor: @artyan: @Sebeq92: @fledgeling: @samwieszkto: @PrzypadkowyNick: @krl_krl: @Elektryczny_skrzyplocz: @jankotron: @Wozyack: @tpablo: @enkapsulacja: @enkapsulacja: @klientpilnowalcenweuroprzedpromocja: @deyna: @PostojePoczekam:
Nie mam pomysłu co wrzucić w ramach ścieżki dźwiękowej, więc dzisiaj będzie historycznie;)
#homm3 #homm3ranking
1 (zdecydowanie)
1 gunnar
2
2 Crag Hack
3 Dace
4
1. Gunnar
2.
2 Isra
Crag Hack niestety odpadł
3
1. Gunnar - Solmyr jest w miarę spoko jako skaut, ale też nie może się moim zdaniem równać z Luną, Grindanem czy Ciele. Nie ma co się rozpisywać o Gunnarze (zostawię to na finał z Cragiem lub Isrą( ͡° ʖ̯ ͡°))
2. Crag Hack - Isra ma zbanowaną exp nekromancję, dlatego Crag w moim rankingu wygrywa z Isrą gładko, choć domyślam się,
2 Isra
3 Dace
4
2 Isra
3 Dessa
1.Gunnar - Czy tu może być jakakolwiek rywalizacja? Nie ma praktycznie żadnego argumentu za Solmyrem, ponieważ nawet na początku lepiej spisze się logistyka aniżeli łańcuch piorunów.
2.Crag Hack - Dziwią mnie wybory isry, jej speca (100% nekromancji) można osiągnąć każdą postacią, natomiast wysokie obrażenia będą plusować w
2 ICrag Hack
3 Dessa
4 Kyrre
2 Isra - idę w ilość, nie jakość, specjalizacja Craga jest niezauważalna na początku
3 Dessa - wiadomo, logistyka
4 Kyrre - tak jak wyżej
1 Gunnar
2 Crag
1 Gunnar
2 Crag
1. Gunnar
2. Crag
2 Crag Hack
3 Dace
1. Solmyr
2. Crag