Wpis z mikrobloga

@Zioman: a, to sorry - 3 numery w takim razie. Top Secret wystartowało z większym kopytem i wtedy jak Internety nie były powszechnie dostępne w polskich domach, no i upadł szybko. Ja jestem fanem Secret Service, mam nawet gdzieś pierwszy ich numer i całą kolekcję wydań z lat 90tych (w podbazie byłem wtedy). Teraz jakoś nie chcę tego kupować ani nie podzielam entuzjazmu kolegi. To w sumie na tym bazuję,
  • Odpowiedz
@Jaro85: Nie zrozum mnie źle, ale ja z doświadczenia mówię. Top Secret ceniłem bardziej niż Secret Service. Jak byłem w kucbazie zrobili reaktywację i nawet Thiefa dali w pełniakach. Okazało się, że to już nie było to samo. To tak jakby ktoś próbował Commodore 64 reaktywować - masa osób by się jarała, dużo kupiło podrasowane Komodory, by byli happy, że gry się ładują w sekundy, a potem zczaili, że te
  • Odpowiedz
@Rimfire: Pamiętam tą reaktywacje TSa dali nawet HOMM :) szkoda że padli, w sumie ciekawi mnie czemu CDA trzyma się tak długo na rynku, nic ciekawego w środku się nie znajdzie a gry które dodają też nie są jakimiś super perełkami.
  • Odpowiedz
Czytam czasami u kolegi i nic ciekawego nie znajduje, może inaczej nic co by mnie zaciekawiło...

@Jaro85: No mi się też zdarzy przeczytać, zwłaszcza, że w taniej książce w Toruniu sprzedają po 8 złotych numery ze zwrotów. Tak też często możesz kupić tam numer z poprzedniego miesiąca za pół ceny. Zauważyłem, że CDA obecnie szału nie robi, a zwłaszcza irytują mnie te infantylne, nieśmieszne, komiksy gryzdoły Lenca. :P
  • Odpowiedz