Wpis z mikrobloga

Jest tu jakiś Mireczek z SGH, który doradzi mi ciekawych wykładowców z: historii myśli ekonomicznej, prawa gospodarczego, ekonomii instytucjonalnej, ekonomii menedżerskiej, ekonomii sektora publicznego i etyki w biznesie? #sgh
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GoonSquad: najlepiej poczytaj forum esgieha.pl; ewentualnie napisz kto jest do wyboru

z HME Drabińska jest tragiczna, ale łatwo zaliczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

z menadżerskiej Kasia Zasiewska jest bardzo ładna, aż chce się chodzić na zajęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

etyka w biznesie tylko Myśliwiec, nie trzeba chodzić na zajęcia a na koniec jest test na podstawie jego książki, z pytaniami w
  • Odpowiedz
@GoonSquad: nie wiem, może masz na myśli ćwiczenia - to wszystko powinno być przecież opisane w informatorze

niestety nie kojarzę żadnego z tych nazwisk, bo nie pamiętam jak się nazywał wykładowca który prowadził zajęcia z prawa, chyba na żadne nie dotarłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

każdego wykładowcę masz opisanego na forum esgieha.pl
  • Odpowiedz
@fledgeling: "W tym okresie każdy student ma obowiązek za pośrednictwem Wirtualnego Dziekanatu dokonać wyboru przedmiotów i określić numer grupy ćwiczeniowej na I semestr." Czyli muszę wybrać grupę ćwiczeniową i potem wszystkich wykładowców z tej grupy?
  • Odpowiedz
@GoonSquad: I jeszcze się zastanawiam czy to czy przyjmą mnie na dany wykład zależy od czasu w jakim się zapiszę, czy wyniku z egzaminu bądź średniej, bo słyszałem dwie opinie
  • Odpowiedz
@GoonSquad: niektórzy wykładowcy mają po kilku ćwiczeniowców - czasem ćwiczeniowcy są ważni, bo czegoś tam mogą nauczyć, a czasem warto fajnie ułożyć sobie plan

nie dostałeś informatora, gdzie to wszystko jest opisane?

co do grup językowych to nie pamiętam jak dokładnie do nich przydzielali, ja z powodu wyniku byłem w najlepszej z języka A ( ͡° ͜ʖ ͡°), niestety nie pamięatm jak mnie przydzielili na język
  • Odpowiedz
@fledgeling: Dzięki za pomoc! Miałem dużo punktów z egzaminu, więc raczej powinno być mi łatwo się dostać na przedmioty, na które chcę, jeśli to się tak odbywa. Czyli mogę sobie brać Balcerowicza, który ma grupę 10 i Dominowską z 15?
  • Odpowiedz