Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +100
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

1. KORWIN SPAŁ
2. WIPLER POWIEDZIAŁ "WIDZIAŁES TEGO MEMA?"
3. WIPLER ZMIENIŁ PROFILOWE
GRZECHY INNYCH PARTII
1. 90% uzależnienie Polski od gazu z Rosji (PIS, PO)
2. Ukradzione 150mld zł z OFE (PO)
3. Traktat Lizboński
4. Rozbrojenie Polski
5...
Te 4 punkty przypomniałem sobie w 3 sekundy, więc pewnie ogólnie jest ich więcej ( :D )
W związku z powyższym KNP - HAŃBA!! USUŃMY KNP Z ŻYCIA PUBLICZNEGO, A WINNYCH TYCH ZBRODNI WSADŹMY DO WIĘZIEŃ.
Nie chodzi o porównywanie, chodzi o pokazanie na jakich zupełnie innych galaktykach ocenia sie partie.
TAK< O TAKIE KNP WALCZYŁEM.
Ja sie ciesze, że wtedy gdy Korwin sobie śpi (a jak nie spał to szkoda), leci mu hajs na konto :).
@gkpl
#knp #4konserwy #polityka
O take Polskę zawsze walczyłem.
~ Lech WałęsaWilk od 5 miesięcy nie publikuje obiecanych wyliczeń. Żyją dzięki nośnych hasłom.
@gkpl: obiecałeś na pszyrę przynieść a tu lipa i nie było 6 na koniec?
Uważasz sie za myślącego człowieka? (tak z ciekawości)
To skąd brać gaz. Dopóki Jezus Korwin-Mikke nie pomnoży polskiego gazu, od czegoś trzeba go kupować.
Odpowiadam na takim samym poziomie jak te debilne zarzuty.
1. Gaz proponują państwa arabskie i to taniej. Wystarczy chcieć, poza tym coś kiedyś słyszałem o jakiejś solidarności państw unii. Figa.
2. ZUS to studnia bez dna. Ile im nie dasz i tak będą ssali z budżetu. Nic z tego nie dostaniesz.
3. Traktat Lizboński jest niezgodny z polskim prawem. Konstytucja stanowi, że nic nie jest ponad
Kłamstwo. I co więcej, za rok będzie możliwość pobierania 100% gazu poza Rosyjską rurą która idzie przez Polskę.
??