Aktywne Wpisy

Pixario +373
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

@Maver87: żadna partia takich wyliczeń nie robi. Jak brakuje to powiększa się deficyt albo podnosi podatki. Ot, filozofia.
- Ile ci placa za wpis?
- Ty
Program partii to nie jest miejsce na wyliczenia. EOT.
Jak tego nie rozumiesz to albo jesteś dzieckiem, albo trollem.
@miki4ever: zapomniałeś o:
@Maver87 ty zasrany urzędasie, to przez Ciebie same problemy. Siedzisz na dupie i nic nie robisz, a powinieneś nam dziękować, bo płacimy na twoją wypłatę. Wracaj do swoich lewackich propagandzistów z PO/PiS/PSL/SLD/PZPR/NSDAP/PPS/PPR. A za Hitlera-socjalisty też autostrady budowano!
Genialna logika, teraz moje pytanie, czym to sie rozni od innych partii?
A dlaczego definicja programu wyborczego ma być inna dla różnych partii ?
Definicja jest ta sama, a wyborcy i eksperci sobie mogą oceniać, który program da się zrealizować, a który nie.
Żaden człowiek na świecie nie może dać gwarancji na swoje słowa.
@NieRozumiemIronii: Ale tu sa obietnice kompletnie nierealne, co kazdy kto mial stycznosc z ekonomia to potwierdzi. Wyliczenie jest juz jakims dowodem, na ta chwile musialbym uwierzyc, bo "oni jeszcze nie rzadzili". To ja juz wole partie, ktora rzadzila i
Wyliczenia długofalowe by mnie nie przekonały, bo wyliczyć sobie można wszystko (liczby kłamią), co najwyżej włodarze partii mogliby zlecić jakiemuś CASowi aby rozpisali roczny budżet + przygotowali jakiś początkowy pakiet deregulacyjny, co byłoby ciekawe, bowiem pokazywałoby co jest priorytetem partii.
Co do bezrobotnych, to akurat patrze tylko z mojej perspektywy, widzac kogo popieraja moi znajomi, wiec jak sa inne wyliczenia to pewnie masz racje. Natomiast znam 3 osoby, ktore sa zapisane do KNP, faktycznie wszyscy studenci, jeden magister, sami bezrobotni.
@erbo: "nie, to moja racja jest najprawdziwsza!"
Dokładnie, twoja racja jest taka że program to nie program tylko wliczenia xD
A państwo bohatersko leczy wyrostki za 130,47 xD