Aktywne Wpisy

kamsher +19
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +5
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z

Przeczytałem właśnie program wyborczy Kongresu Nowej Prawicy. Przyznam, że trochę śmiechłem. Po pierwsze co taki krótki? Po drugie, jest jakieś miejsce w którym jest napisane skąd znajdą się pieniądze na poszczególne pomysły? Jakieś wyliczenia? Dużo haseł i nic więcej. Niektóre dosyć śmieszne. Np.
"Oddamy ludziom pieniądze, które płacą dotąd pod przymusem na służbę zdrowia i umożliwimy każdemu dostęp do lecznictwa prywatnego"
Rozumiem, że to jest pomysł na uleczenie służby zdrowia?
A jak ktoś płaci składkę zdrowotną od minimalnej krajowej co jest kwotą 130,47 zł. To rozumiem, że ma umierać jak dostanie ataku wyrostka robaczkowego?
Zwiększymy o połowę wydatki na wojsko, policję i służby specjalne. Dotyczy to zarówno żołdu, jak i wydatków na sprzęt i szkolenie.
Przeprasza, a skąd KNP przewiduje na to środków? Są jakieś wyliczenia?
@Maver87: żadna partia takich wyliczeń nie robi. Jak brakuje to powiększa się deficyt albo podnosi podatki. Ot, filozofia.
- Ile ci placa za wpis?
- Ty lewaku.
- Widac, ze nie masz pojecia o niczym
- Twoj Tusk niszczy Polske!
:)
A tak serio to:
Jezeli to jest cytat, to jak dla mnie "zapewnienie kazdemu dostepu do lecznictwa prywatnie" = "publiczna sluzba zdrowia"
Program partii to nie jest miejsce na wyliczenia. EOT.
Jak tego nie rozumiesz to albo jesteś dzieckiem, albo trollem.
@miki4ever: zapomniałeś o:
@Maver87 ty zasrany urzędasie, to przez Ciebie same problemy. Siedzisz na dupie i nic nie robisz, a powinieneś nam dziękować, bo płacimy na twoją wypłatę. Wracaj do swoich lewackich propagandzistów z PO/PiS/PSL/SLD/PZPR/NSDAP/PPS/PPR. A za Hitlera-socjalisty też autostrady budowano!
Genialna logika, teraz moje pytanie, czym to sie rozni od innych partii?
@miki4ever: #!$%@? wiesz
A dlaczego definicja programu wyborczego ma być inna dla różnych partii ?
Definicja jest ta sama, a wyborcy i eksperci sobie mogą oceniać, który program da się zrealizować, a który nie.
Żaden człowiek na świecie nie może dać gwarancji na swoje słowa.
@NieRozumiemIronii: Ale tu sa obietnice kompletnie nierealne, co kazdy kto mial stycznosc z ekonomia to potwierdzi. Wyliczenie jest juz jakims dowodem, na ta chwile musialbym uwierzyc, bo "oni jeszcze nie rzadzili". To ja juz wole partie, ktora rzadzila i dala jako
Wyliczenia długofalowe by mnie nie przekonały, bo wyliczyć sobie można wszystko (liczby kłamią), co najwyżej włodarze partii mogliby zlecić jakiemuś CASowi aby rozpisali roczny budżet + przygotowali jakiś początkowy pakiet deregulacyjny, co byłoby ciekawe, bowiem pokazywałoby co jest priorytetem partii.
Pierwsze miejsce studenci, czyli głównie przyszli emigranci i ludzie mający średnio lepszą
Co do bezrobotnych, to akurat patrze tylko z mojej perspektywy, widzac kogo popieraja moi znajomi, wiec jak sa inne wyliczenia to pewnie masz racje. Natomiast znam 3 osoby, ktore sa zapisane do KNP, faktycznie wszyscy studenci, jeden magister, sami bezrobotni.
@erbo: "nie, to moja racja jest najprawdziwsza!"
Dokładnie, twoja racja jest taka że program to nie program tylko wliczenia xD
A państwo bohatersko leczy wyrostki za 130,47 xD