Aktywne Wpisy

Viarus_ +126
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +3
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

Pomóżcie to odpalić, tak z ciekawości. Jak daję "Yes" to odpala i na ~5 sekund się pojawia, później wyłącza i znowu to.
#windowsphone i może #programowanie bo to emulator do Visual Studio.
źródło: comment_FUzTwuuhhcGGZ8hNCHdR2QqQmzN53QCH.jpg
Pobierz@oskar666: przecież jest
EDIT: Jednak jest, oby nie lagowało, będę grać na rozpoczęciu. :D
I ty się człowieku jeszcze pytasz? Masz kartę z 2004, która jest DX9/SM2/OpenGL jeszcze z czasów 2.x, Natomiast w twojej Lumii jest adreno 305 która ma wsparcie dla OpenGL ES 3.0 (to taki mały OGL 3.2 Core). Więc tak, pod względem ficzerów twój telefon ma lepsze GPU (zresztą wydajnościowo też bym się nie zdziwił).