Wpis z mikrobloga

@snow: Odzywasz się w każdym wpisie hejtującym KNP, całą twoja aktywność na tym portalu jest powiązana z Korwinem, jak bardzo żałosne i s---------e życie trzeba mieć by mieć na to czas?
  • Odpowiedz
@KartaSieciowa: kiedyś tak mówili o KNP. Z resztą nie patrz na swoje poglądy przez pryzmat realności. Do niedawna też patrzyłem i jak się oglądało jak JKM cały czas się pogrąża, coraz bardziej absurdalne tezy wygłasza to się głupio się czułem.
  • Odpowiedz
@Kajmel: Mam podobne odczucia. Ja wiem, że knp ma w większości dobry program, ale oszołomstwa które wygaduje lider partii zniechęcają mnie do niej coraz bardziej.

Tłumaczenia kuców, ze korwin jedno a partia drugie są niepoważne. Jakby zaczął mówić o mordowaniu ludzi o lewicowych poglądach ale partia miałaby ten sam program, to dalej podtrzymywaliby swoje zdanie? JKM jako lider partii jest jej głównym reprezentantem, a jego ostatnie zachowania to błazenada.
  • Odpowiedz
@KartaSieciowa: przykrywają się też argumentem że bez Korwina skończą jak UPR. Moim zdaniem jest to błędna retoryka bo wtedy UPR miał z 2-3% a teraz KNP ma w sondażach nawet 10%. Dodatkowo jest wiele nowych twarzy rozpoznawalnych.
  • Odpowiedz
@Kajmel: Jak się go szybko nie pozbędą to w następnych wyborach będą zazdrościć wyników RP. I to z tych ostatnich wyborów do PE. Albo nawet podpisów nie zbiorą.
  • Odpowiedz