Aktywne Wpisy

DrFaithless +6
Jaki ostatnio widzieliście film, który zrobił na was największe wrażenie? I nie mówię tutaj o jakichś absolutnych klasykach jak Ojciec Chrzestny, tylko chodzi mi o coś spoza głównego nurtu

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mireczki,
mam rozkminę w kontekście #zwiazki i #finanse.
Czy są tutaj #rozowepaski, które zarabiają 2/3x a może i więcej od swojego #niebieskiepaski? Czy Wasz związek jest szczęśliwy? A może byłyście w takiej relacji, ale związek nie przetrwał? Pytam o to dlatego, że spotykam się od kilku miesięcy z dziewczyną, studentka medycyny — w zasadzie zaraz staż i
mireczki,
mam rozkminę w kontekście #zwiazki i #finanse.
Czy są tutaj #rozowepaski, które zarabiają 2/3x a może i więcej od swojego #niebieskiepaski? Czy Wasz związek jest szczęśliwy? A może byłyście w takiej relacji, ale związek nie przetrwał? Pytam o to dlatego, że spotykam się od kilku miesięcy z dziewczyną, studentka medycyny — w zasadzie zaraz staż i

Oczywiście: nie zrobią tego.
Bo czym moglibyśmy im za tę przysługę – z lekką nawiązką w dodatku – zapłacić?
# #korwinnadzis #bekazkorwina #bekazprawakow #lewackihumor #korwin #krul #jkm #knp #polityka
źródło: comment_w70Cu7CYFjppWgRgAxIzeImDVt3xNbl9.jpg
Pobierzchyba testo mu się włamał na bloga xD
źródło: comment_GiXjICBuAmxKpBN2E1NZ9aTzZMPORcFb.jpg
PobierzPolecam komentarz Frondy.
#zaorane
Do kuców:
Zanim zaatakujecie, tak, wiem co tam napisał,
Oczywiście: nie zrobią tego.
Bo czym moglibyśmy im za tę przysługę – z lekką nawiązką w dodatku – zapłacić?
@spluczka: W tym akurat nie widze nic nieprawdziwego. Mało kto chyba wie, że w czasie wojny polsko-bolszewickiej propaganda komunistyczna była skupiona na "niszczeniu pańskiej polski". Teraz już mało z tego zostało...
Różnica taka, że kuc to jest przynajmniej 'pro' coś, wy jesteście 'anty'. To wasz sens życia - być anty.
I już przez sam ten fakt jesteście największymi fanatykami na tym portalu.
Dla
Nawet, gdyby każdego dnia, przez rok, jeden wpis wyśmiewający JKM trafiał do gorących to i tak w spamowaniu nikt
A pisanie o spamowaniu wykopu w czasach gdy mamy tagi to jak pisanie, że ktoś pod tagiem # pokazmorde spamuje swoim ryjem.
No - sorry.