Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +1
#przegryw #samotnosc #p0lka #zwiazki #takaprawda #pieklomezczyzn #niebieskiepaski #rozowepaski #stulejacontent #blackpill #depresja #pieklomezczyzn #pytaniedoeksperta #pytaniedoniebieskichpaskow #mizoginia #modameska #moda
Wszystkim hejterom, którzy uważacie, że kaszkiet jest niemodny i wyśmiewacie go, tak jak te trzy p0lki, które uśmiechnęły się na mój widok w kaszkiecie. Nie znacie się na modzie. Dobrze dobrany kaszkiet (nie do dresu, albo t-shirtu, a na przykład do takiej stylizacji jak u tego pana, czy nawet do samej koszuli) świetnie pasuje.
Wszystkim hejterom, którzy uważacie, że kaszkiet jest niemodny i wyśmiewacie go, tak jak te trzy p0lki, które uśmiechnęły się na mój widok w kaszkiecie. Nie znacie się na modzie. Dobrze dobrany kaszkiet (nie do dresu, albo t-shirtu, a na przykład do takiej stylizacji jak u tego pana, czy nawet do samej koszuli) świetnie pasuje.
#wojna #przemyslenia Ciekawe co by było jakby hitler nie był tak zachłanny i spoczął na tym co już zagarnął zamiast atakować ZSRR?
Pamietam ze niesamowicie zasmucil mnie Brokeback Mountain, dzieki polaczeniu historii, gry aktorskiej i swietnej muzyki, ale to nic w porownaniu z absolutnym #!$%@? przy ogladaniu Polowania. Do tej pory, gdy tylko widze te twarz to mam ochote jej sprzedac klapsa w dziaslo (zdjecie troche spoiler, w sumie nieduzy, ale jak ktos nie ogladal to niech sobie odpusci), a gdy widze twarz ze zdjecia ponizej, to mam ochote wstac i wreczyc statuetke Oscara za wybitna gre aktorska.
Dawajcie swoje propozycje;]
#film #kino
Aktor też, szczególnie w serialu Hannibal.
@Sergeant_Matt_Baker: Jagten, po polsku to chyba chodzi wlasnie pod nazwa Polowanie. A American History X mocny mocny - szczegolnie koncowka.
@stepBYstep: Widzę że aktora chociaż dobrze poznałem ;p
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: spotykalem sie do tej pory z raczej negatywnymi opiniami. Dac mu szanse?
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Ten film odbiega rzeczywiscie od standardowych filmow milosnych czy romantycznych, ale rowniez zdecydowanie bym polecil.
Komentarz usunięty przez autora
I jak wyżej, Braveheart.
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: w sumie to wystarczy, nieraz warto zobaczyc cos jedynie z tych 2 powodow;]
@SlepyMohel: widze ze epicko^^ Bravehearta rozumiem w sumie, ale co takiego bylo w niemal 4 godzinnej opowiesci Leone?
@bezznaczenia: zadnego jeszcze nie widzialem, wiec dzieki za te propozycje. Detachment prezentuje sie wyjatkowo interesujaco.
@SlepyMohel: przyznam sie ze mam pewne obawy wlasnie z powodu jego dlugosci, ale widzialem juz kilka ponad 3-godzinnych filmow ktore nie nudzily ani przez chwile, wiec moze i tak bedzie w tym wypadku.
ja sie pytam gdzie jest niby ten stalinowski terror i wszechobecna bijaca wszystkich milicja? tak wiem ze zolnierzy wykletych rozstrzelali ale reszta?
Filmy animowane Dona Hertzfeldta zaklasyfikowane według wywoływanych u mnie emocji:
- śmiech:
* Rejected
* The Animation Show: Intermissions
- smutek:
* Tryptyk o Billu (Everything Will Be OK, I am so proud of you, It's such a beautiful day), część pierwsza: Everything Will Be OK
Film, który zawsze spowoduje gromki śmiech z mojej