Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +44
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Phantom-Zero +4
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
#cebula #janusze #motocykle #rolnictwo
To jednoręki dziadek był p----------y i tyle.
@sierzchula: no dokładnie. Że nie mieli złych intencji to widać od razu. Tylko patologia ma już taki zwyczaj, że jak wie, że ma jakikolwiek powód by napaść na kogoś, to napadnie.
Nie dziwię
Myślicie Wy trochę? Zresztą w tej sytuacji (pomijam to, że dziadek jest po prostu nienormalny i
Wiem ze to nie ładnie tak pytaniem na pytanie ale jak bardzo trzeba być upośledzonym żeby się tego nie domyślić. widać ewidentnie
@printf: Nic mu przecież nie zniszczyli xD Podjechali się tylko grzecznie spytać.
A że się nie dziwisz gospodarzowi to cóż. Dla mnie to poziom zapijaczonego dna, ale nie zaskakuje mnie, że wykopki temu
Jacek widać, że o ogród dba lepiej niż o żonę, ale nie, bananowa młodzież może wszystko to sobie pojeździ. Jakby naprawdę było im głupio, że się wpieprzyli do czyjegoś ogrodu, to by
Ps. taguj swoje wypowiedzi #zagranico
to nie były widły tylko grabie
#mieszczuchynieznajo
@ButtHurtAlert: Hehe. Ale widzisz czy nie widzisz?
@printf: Dałeś zrzut z filmu na swoją tezę z d--y, ale po tym jak dziadzio zaczął ich tłuc grabiami. Rozróżnij kolejność i nie manipuluj. Wpierw grzecznie stali, zaczął ich napieprzać to jeden się wkurzył. Tak czy owak ten co nagrywał
@kiernek: a widzisz to jak dziadek ich napieprza to oni mogą się wkurzyć a jak oni mu niszczą to on nie może no tak wszytko jasne... A to czy stali grzecznie czy nie to tylko domniemania
nom, ja bym z-----ł śmieci widłami na jego miejscu
@czerwcu: