Aktywne Wpisy

CreativePL +579
Piszę do was bo jestem już bezsilny. A dziś doszło do próby kradzieży i pobicia mnie za to że nie chcę aby auta nie jeździły po chodniku na zakazie postoju i zatrzymywania się. Ale od początku.
Problem z nielegalnym parkowaniem jest zwyczajnym faktem. Jako listonosz widzę to na co dzień i na co dzień widzę jak każdy ma to w dupie. Więc postanowiłem, że chociaż jedną małą uliczkę uczynię zdalną do przejścia, wolną
Problem z nielegalnym parkowaniem jest zwyczajnym faktem. Jako listonosz widzę to na co dzień i na co dzień widzę jak każdy ma to w dupie. Więc postanowiłem, że chociaż jedną małą uliczkę uczynię zdalną do przejścia, wolną
źródło: trzy
Pobierz
MLeko29 +6
Pokażcie swoje tapety w ten środowy sierpniowy wieczór

http://stackoverflow.com/questions/24869713/signing-in-with-mechanize
ktos pomoze? :D
return (n*(n+1))/2
ale rownie dobrze mozesz
@encoree1337: poprawne, jednak jest również oznaką niewiedzy autora kodu. Podobnie jak używanie frontendu, podczas gdy jest dostępne API. Co będzie potem, parsowanie wpisów wyrażeniami regularnymi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@encoree1337:
Popełniasz błąd w założeniu i dlatego cała reszta rozumowania też jest błędna. Dróg rozwiązania problamu jest najczęściej wiele. Są złe i dobre. Są takie, których utrzymywanie będzie symboliczne i takie, które będą nie do zmienienia. Takie, które ktoś inny zrozumie i takie, które będą magia znaną tylko dla Ciebie. Takie, które działały będą prawie zawsze i takie, które będą działać dla