@przemyslany_nick: Ci ludzie pokroju @babydoll są chorzy, jest różnica między wyrażaniem zdania, a agresją. Dyskusje tutaj nie maja sensu, wrócę do swoich tagów i mam to w dupie.
@Meister_Yusuf: hm, ale ona ma chyba akurat prawdziwe problemy mentalne. Coś kiedyś o tym pisała, że ją depresja zjadała i borderline. No generalnie niestabilna dziewczyna.
@onkel: te zdanie drugiej strony czyli jej w stosunku do mnie jest całkowicie nieprawdziwe i chamskie, dlatego wolałem to usunąć, przyznałem jej rację na początku a potem zaczęła się napędzać i pisać, że "powinniśmy mieć to wypisane na czołac, żeby nikt nas nie tknął"
Nie napisałem tego co mi zarzuca, a na prośbę przeproszenia mnie skwitowała to "s--------j xD"
@babydoll: dzięki bogu za granicą nie ma takich ludzi jak ty, zamiast przeprosić mnie, powiedzieć swoje zdanie(co zrobiłem, a potem się zapędziłaś), a nie mnie oczerniać... no szkoda gadać
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
info do ludzi pokroju @babydoll: jesteście chorzy i przesadni w swoim chamstwie. #usuwajo #chamstwo
A cóż tam było?
dla takich chwil mam tu konto
@babydoll
Nie napisałem tego co mi zarzuca, a na prośbę przeproszenia mnie skwitowała to "s--------j xD"
:/
Komentarz usunięty przez autora Wpisu