Aktywne Wpisy
Odkryty przez naukowców ze Spisu Życia Morskiego na głębokości 2750 metrów, ten ogórek morski jest tak przezroczysty, że jego przewód pokarmowy jest spektakularny
#glebiny #glebinyoceanu #ocean #astrobiologia #osmiornica #woda #staw #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #plankton
#glebiny #glebinyoceanu #ocean #astrobiologia #osmiornica #woda #staw #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #plankton
Van-der-Ledre +19
Leżę sobie i oglądam film wojenny "byliśmy żołnierzami", o wojnie w Wietnamie. Naszła mnie myśl i pewne wspomnienie. Myśl o tym, jak straszna jest wojna, jakże nisko upadła rasa ludzka, by czynić na sobie wzajemnie takie okrucieństwa. Każdy z tych ludzi, poborowych włącznie nie walczył tylko za kraj, ale za swoje rodziny, przyjaciół. Film też pokazuje jak wojna/pobór potrafi zniszczyć życiorysy zwykłych ludzi, zniszczyć psychikę na lata. Coś nie do opisania. Ci
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
info do ludzi pokroju @babydoll: jesteście chorzy i przesadni w swoim chamstwie. #usuwajo #chamstwo
@Kozajsza: to się z taką ożeń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
srogo kisnę :D ja wolę swoje talenty zostawiać dla chłopaka, ale co kto lubi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie wołajcie mnie już plis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
prawda jest taka że każdy ma inne podejście, zawsze znajdzie się ktoś mniej czy bardziej oburzony, bo każdy ma swoje doświadczenia na których buduje swoją opinię na ten temat
prawda jest taka, że czasami bezpieczniej jest z prostytutką niż z przypadkową dziewczyną z imprezy, bo te pierwsze praktycznie zawsze się zabezpieczają żeby uniknąć chorób, te drugie niekoniecznie o tym myślą jak za
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@babydoll: I to niby oznacza, że on jej jednak robi krzywdę? xD