Wpis z mikrobloga

@gugas: kurcze, ale Ty masz pewnie więcej komentów? weź zapisz stronę w chromie (przejdź na tamtą kartę, kliknij ctrl + s i zapisz stronę jako jakiś tam plik, najlepiej gdyby była opcja "jako kompletną stronę"). Ogarniesz potem jak przesłać plik ;p
Te pierwsze przynajmniej wiedzą ile są warte i jaki jest ich talent.

@Kozajsza: to się z taką ożeń ( ͡° ͜ʖ ͡°)

srogo kisnę :D ja wolę swoje talenty zostawiać dla chłopaka, ale co kto lubi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

nie wołajcie mnie już plis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Meister_Yusuf: szkoda że usunąłeś, niektóre argumenty dawały do myślenia

prawda jest taka że każdy ma inne podejście, zawsze znajdzie się ktoś mniej czy bardziej oburzony, bo każdy ma swoje doświadczenia na których buduje swoją opinię na ten temat

prawda jest taka, że czasami bezpieczniej jest z prostytutką niż z przypadkową dziewczyną z imprezy, bo te pierwsze praktycznie zawsze się zabezpieczają żeby uniknąć chorób, te drugie niekoniecznie o tym myślą jak za
''Nikomu nie robię krzywdy'' a ty myślisz że młodej dziewczynie sprawia przyjemność obrabianie jakiegoś obleśnego gościa? nie sądzę xD one to robią dla kasy, nie dla przyjemności

@babydoll: I to niby oznacza, że on jej jednak robi krzywdę? xD
@babydoll: W burdelu się żony nie szuka, ale dzięki za radę. Ty zostawiasz dla chłopaka, a ktoś inny woli brać za to kasę. Jej dupa, jej życie. Suka nie da, pies nie weźmie, prostytutki zawsze były i będą, tak jak zawsze będą ludzie którzy korzystają z ich usług. Nie wiem jaki jest sens się o to spinać.