Aktywne Wpisy

DoubleAxxis +151
źródło: temp_file1822743366629451477
Pobierz
SmiecGnoj +69
Przyszłość jest teraz.
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
źródło: image
Pobierz

#studbaza #programowanie #opengl #cebula #januszebiznesu
Edit: Ja brałem 30pln za koło(2 w sem są), 50-60pln za appkę zaliczeniową, których było 3-4. Jakby była appka zaliczeniowa za cały sem, brałbym 150-300pln.
Co do osoby która to kupi - niech spłonie w męczarniach.
btw. bierz jakieś 70% stawki za poprawę przedmiotu.
w sumie to chyba tyle jest za powtarzanie przedmiotu i to jest tez niezla cena za opierd... sie cale polrocze i nie zrobienie niczego, tak to ze ty to zrobilem w kilka godzin nie znaczy ze ktos inny by tak szybko to zrobil
to rowniez cena postawienia prostej www na wp
lub 2-3h pracy dentysty
dlaczego programisci sie nie cenia, niedawno musialem zaplacic 1500zl za wniosek, pani pracowala jeden dzien nad nim wiekszosc kopiujac w wordzie, nie wiem nawet czy miala mgr.
i to jest to czego nigdy nie zrozumiem, ludzie ktorzy maja glowe na karku lub tez poswieca duuuzo czasu na poznanie jakiegos dosc ciezkiego moim zdaniem kawalka gospodarki maja lekcewarzacy stosunek do swojej wiedzy i umiejetnosci
jak pamietam swoje studia to programowac nauczylo sie w stopniu 3-5% moze 2-3 osoby na roku, dla innych byla to najczarniejsza magia, starszniejsza niz analiza matematyczna w nagorszym