kutang__pan
770
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Mexiii
Mexiii

Komentarz usunięty przez moderatora

228
acowarddiesathousandtimes
Jedno z najpiękniejszych osiągnięć współczesnej cywilizacji to zakaz palenia w wielu miejscach użytku publicznego jak np. restauracje. Jak ktoś chce sobie przypomnieć albo nie zna jak to było kiedyś polecam pojechać sobie niedaleko - na Bałkany np. Serbia i pójść do restauracji/kawiarni/klubu. Idziesz na godzinę i cały jebiesz jak popielniczka, wszystkie ubrania do prania, włosy do umycia, buty do w-------a.
17
Ilirian
zakaz palenia w wielu miejscach

powinno być na odwrót. Zakaz powinien być wszędzie z wyłączeniem stref gdzie wolno. Niech palacze się martwią czy wolno im palić czy nie.
7
rolnik_wykopowy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
16
zmarnowany_czas
zmarnowany_czas
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
7
Pawel993
Nie bo za smieci bedziemy musieli wiecej placic potem
72
Karbostyryl
Niby dlaczego mielibyśmy więcej za śmieci płacić? Przecież kiepy to jest odpad chemiczny i ma zerową wartość, w przeciwieństwie do aluminium lub nawet PET
19
Pawel993
a czy to jest ważne, jakoś sie to uargumentuje
9
ig3r
Wszyscy przepłacamy już zdrowiem za tych śmieci co palą
12
aptitude
hehe, chatgpt mi zrobił z twojego pomysłu :D
w sumie do petów to troche dziwny pomysł, ale automat do zwrotów e-papierosów to w sumie nie głupi pomysł, bo wiele elektroniki zawiera i baterie, w sumie mogli by to recyclingować.

ciekawe, kasjerka ma 5 palców, pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6
Gjbgghbhhjj
Przecież jednorazowe wkłady zostały właściwie zbanowane. Druga sprawa - nie widziałem ani razu żeby to się gdzieś walalo.
No ale wiadomo że od rozwiązywania problemu, lepsze jest dowalenie komuś kogo się nie lubi.
0
Stanislav94
Dajcie spokój, bo jeszcze żule przeskoczą do klasy średniej
4
macieyy
Ej super pomysł. Przecież to są koszmarne ilości odpadów.
3
Mexiii
Mexiii
@El_Trufel

… i refundacja e-papierosów

i może jeszcze jakaś hulajnoga do tego?
2
olokynsims
Palacze powinni być zrzuceni do oceanu.
2
Kossa1313
Kossa1313
Spokojnie parę stówek bym mógł dorobić. Śmieciarze palacze wiecznie wyrzucają mi pety na wykamyczkowany podjazd. Co tydzień mam garść petów do wyjęcia spomiędzy kamyczków ( ͡° ʖ̯ ͡°)
2
odidouo1
Mój mąż ma ryzykowne hobby. Za każdym razem jak widzi kogoś kto wywala peta przez okno samochodu (czesto na światłach), to podnosi go z ziemi i wręcza z powrotem palaczowi- smieciarzowi. Gdy ten nie chce przyjąć, to wrzuca mu przez okno.
O dziwo najczęściej kończy się ta sytuacja przeprosinami że strony palacza i wielkim zdziwieniem.
1