Jedno z najpiękniejszych osiągnięć współczesnej cywilizacji to zakaz palenia w wielu miejscach użytku publicznego jak np. restauracje. Jak ktoś chce sobie przypomnieć albo nie zna jak to było kiedyś polecam pojechać sobie niedaleko - na Bałkany np. Serbia i pójść do restauracji/kawiarni/klubu. Idziesz na godzinę i cały jebiesz jak popielniczka, wszystkie ubrania do prania, włosy do umycia, buty do w-------a.
Niby dlaczego mielibyśmy więcej za śmieci płacić? Przecież kiepy to jest odpad chemiczny i ma zerową wartość, w przeciwieństwie do aluminium lub nawet PET
hehe, chatgpt mi zrobił z twojego pomysłu :D w sumie do petów to troche dziwny pomysł, ale automat do zwrotów e-papierosów to w sumie nie głupi pomysł, bo wiele elektroniki zawiera i baterie, w sumie mogli by to recyclingować.
Przecież jednorazowe wkłady zostały właściwie zbanowane. Druga sprawa - nie widziałem ani razu żeby to się gdzieś walalo. No ale wiadomo że od rozwiązywania problemu, lepsze jest dowalenie komuś kogo się nie lubi.
Spokojnie parę stówek bym mógł dorobić. Śmieciarze palacze wiecznie wyrzucają mi pety na wykamyczkowany podjazd. Co tydzień mam garść petów do wyjęcia spomiędzy kamyczków ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mój mąż ma ryzykowne hobby. Za każdym razem jak widzi kogoś kto wywala peta przez okno samochodu (czesto na światłach), to podnosi go z ziemi i wręcza z powrotem palaczowi- smieciarzowi. Gdy ten nie chce przyjąć, to wrzuca mu przez okno. O dziwo najczęściej kończy się ta sytuacja przeprosinami że strony palacza i wielkim zdziwieniem.
Komentarz usunięty przez moderatora
powinno być na odwrót. Zakaz powinien być wszędzie z wyłączeniem stref gdzie wolno. Niech palacze się martwią czy wolno im palić czy nie.
w sumie do petów to troche dziwny pomysł, ale automat do zwrotów e-papierosów to w sumie nie głupi pomysł, bo wiele elektroniki zawiera i baterie, w sumie mogli by to recyclingować.
ciekawe, kasjerka ma 5 palców, pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale wiadomo że od rozwiązywania problemu, lepsze jest dowalenie komuś kogo się nie lubi.
i może jeszcze jakaś hulajnoga do tego?
O dziwo najczęściej kończy się ta sytuacja przeprosinami że strony palacza i wielkim zdziwieniem.