Wpis z mikrobloga

@hpiotrekh: Niestety nie mogę odnaleźć czasu przypomnienia.

Aby dodać przypomnienie, użyj formatu:
@Przypomnienie kiedy lub @Przypomnienie kiedy "co"
kiedy – po jakim czasie chcesz otrzymać powiadomienie, np. za rok.
"co" – w cudzysłowie wpisz treść przypomnienia, którą
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: ja wlasnie zaczalem budowac pozycje w tym tygodniu, narazie bezpiecznie 1k$, ale bede zwiekszal co jakis czas, nie mam w sumie nic w tą gałąź z ameryczki, a taka spolka jak odwroci trend to da sporo zarobic, a spadac jakos super duzo nie ma z czego strzelam ze 30 to juz takie dno
  • Odpowiedz
@naMontBlanc no jestem ciekawy, bo dno miało być przy 75 potem przy 50. Nike jest nieźle rozpedzone w dół, ciężko będzie to zatrzymać, ale masz rację, dołek gdzieś w końcu musi być. Pytanie tylko, czy znowu odbije na 150 po takim rajdzie czy raczej będzie boczniak przez kilka lat.
Jak dla mnie szkoda mrozić kasę, ale zobaczymy
  • Odpowiedz
@bar125 problem jest taki że Nike ma konkurencje wszędzie patrz ile masz marek na każdą potrzebę, ile modeli na każdy ich model a jeszcze zmieniła się moda i nikt już nie chce wydawać grubego siana na buty z znaczkiem
  • Odpowiedz
@bar125: Bankowo Nike ni musi robić nic z denną jakością butów a w szczególności najważniejszych modeli jak nike 90 i wiele podobnych problemów tylko po prostu jebnąć reklamę z cycatą Sweeney
  • Odpowiedz
  • 0
@kaczoor: @Jeffrey_Einstein @tullion @Ivanaran oni dużo stracili na modelu sprzedaży, gdzie rezygnowali z pośredników i stawiali na sprzedaż bezpośrednią co się nie sprawdziło i poprostu przez słabą dostępność zostali wypchnięci na margines. Druga rzecz to troche uciekli od sportu - czyli od tego z czego byli znani i tutaj na rynek ładnie weszła hoka i on, wydaje mi sie ze troche niedocenili wpłtywu na sprzedaż influencerów i
  • Odpowiedz