@wfyokyga: Po 15 latach na windzie przeszedłem na Linux fedora czyli niby jeden z najłatwiejszych w uzytkowaniu i wiecie co? Wszystko o czym czytałem o problemach linuxa przez te 15 lat to dalej aktualne problemy. To jest system w którym zrobisz to samo co na Windowsie tylko za każdym razem jak robisz coś nowego to wcześniej musisz włączyć groka i z jego pomocą około pół godzinki wpisywać jakieś komendy w
@kidi1: xD próbowałem kiedyś GIMPa używać i to było traumatyczne przeżycie . @D3SP3RO niby jest trochę tak jak piszesz, ale skoro ściągasz jakieś paczki które w sumie nie wiesz co robią bo zależności czy coś to też nie jesteś w 100% panek tego systemu, Grok jest :P
próbowałem kiedyś GIMPa używać i to było traumatyczne przeżycie
@szczepan325: nie wiem co wy z tym gimpem mieliście, używałem przez kilkanaście lat i był super. Wiadomo do komercyjnych zastosowań to tylko photoshop, ale jak na open source to nigdy nie miałem problemów z gimpem, zwłaszcza jak ogarnęli w miarę w którejś wersji 2,6 albo 2,8 miliardy okienek wyskakujących
źródło: temp_file2030869236281801147
Pobierz@szczepan325: nie wiem co wy z tym gimpem mieliście, używałem przez kilkanaście lat i był super. Wiadomo do komercyjnych zastosowań to tylko photoshop, ale jak na open source to nigdy nie miałem problemów z gimpem, zwłaszcza jak ogarnęli w miarę w którejś wersji 2,6 albo 2,8 miliardy okienek wyskakujących