@wfyokyga: Niestety ta kostka do kibla nie jest oryginalna, za pomoca kamer do wykrywania jakości stolca w ramach subksrybcji 100lec PLUS. Wykrylem ją i lałem wodę przez całą noc aż usunąłem ten nieoryginalny produkt wejdz na naszą stronę internetową kupić oryginalne zapachy do twojego sracza.
Nie, nie możesz wymienić deski, jest ona sparowana z płytą główną twojego kibla, wejdz na naszaą stronę i kup oryginalną deskę w cenie 70% nowego
@evolved: mam kibel elektroniczny, deska grzana, sam ją podnosi, sam wodę spłukuje itp. Tylko tam jest wąski odpływ i czasem większego balasa spłukać nie może.
Jakby dać w kiblu kamerę to mogłaby robić fotkę muszli po splukaniu, analiza przez ai czy już czysto, a jak nie to jeszcze raz spłukać. Do tego rozpoznawanie twarzy i robić statystyki per użytkownik częstotliwości wypróżniania, albo liczyć jaką cześć życia spędza się w kiblu,
@evolved: tak na serio to najważniejszy profit z tego kibla to mycie tyłka ciepłą wodą, a sama ciepła deska też przyjemna. Chodzi o higienę, a przy okazji jedna rolka papieru starcza mi na ponad miesiąc.
Druga największą zaleta to ten kibel nie ma spłuczki do zabudowy przez co jest krótszy i zmieściła mi się pralka, no i ładniej to wygląda jak nie ma półki kurzołapa nad spluczką
@Krajalnica586: ale po co? XD jest jakiś praktyczny profit z tych bajerów? Pomijając ogrzewanie deski, które raczej zależy od upodobań (ja osobiście wolałbym zimną)
najedź lub na kliknij link" target="_blank">a testowy wpis pacz jak fruwa pier kosmonauta spojler spojler agenci AI za moje pieniądze z budżetu nie nadążają z gotowaniem
Trochę jak w Japonii teraz
Podobne rozwiązania już istnieją jak coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie w domu można pilotem spłukać wodę w kiblu, w sumie to mogę zrobić centralkę IR i to pod home assistant podłączyć
Nie, nie możesz wymienić deski, jest ona sparowana z płytą główną twojego kibla, wejdz na naszaą stronę i kup oryginalną deskę w cenie 70% nowego
Jakby dać w kiblu kamerę to mogłaby robić fotkę muszli po splukaniu, analiza przez ai czy już czysto, a jak nie to jeszcze raz spłukać. Do tego rozpoznawanie twarzy i robić statystyki per użytkownik częstotliwości wypróżniania, albo liczyć jaką cześć życia spędza się w kiblu,
Druga największą zaleta to ten kibel nie ma spłuczki do zabudowy przez co jest krótszy i zmieściła mi się pralka, no i ładniej to wygląda jak nie ma półki kurzołapa nad spluczką