Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego MacBook z serii M to idealny wybór?
Macbook seri M- nie dziwie się ze tylu ludzi na ten sprzęt przechodzi i zostają na stale przy Apple. 4,9 wata typowe bieżące zużycie energii, ponad 20h pracy na baterii, cisza = chłodzony pasywnie. I niesamowicie wydajny. Reszta sprzętu na x86 to wyjące muły na mułowatym windowsie. Apple sie rozwija, inni zatrzymali sie w technologii z 2010r. I nie jestem fanboyem apple, ale mogę być, sprzęt dobry polecam.
#takaprawda #apple #komputery #laptopy #macbook

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rudz1elec: oczywiście, że napisałeś, Twoje pytanie zawiera ukryte założenie, że on tak twierdzi - inaczej nie miałoby sensu. Podobnie jeżeli spytam "kiedy planujesz przestać być przegrywem?" to w istocie insynuuję, że obecnie nim jesteś. Choć wcale nie użyłem słów "jesteś przegrywem".
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: problem z "wyjącymi" laptopami PC pochodzi z faktu kupowania najtańszych marketowych laptopów, "bo to przecież to samo co te droższe". Spoko, Macbook M jest dobry do czytania stronek i pisania emaili do cioci. Nic poważniejszego na tym nie zrobisz bo nie uciągnie tego pasywne chłodzenie.
Ja jestem PCciarz ale od 10 prawie lat mam służbowego macbooka pro. Nie cierpię go, bo jest upośledzony :> Jak można zrobić klawiaturę bez
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @animuss "Naładowany w 100% laptop wsadzam do plecaka, następnego dnia rano rozładowany do zera." = uszkodzony. Normalnie w trakcie czuwania przez dobę nie schodzi więcej jak około 1%. Miałem biznesowe delle po 6-8 tys sztuka, i kilka innych = innych szrotów x86. Bo pod każdym względem są technologicznie zacofane. Po roku sprzęt zachowuje się jak by był produkowany w technologii sprzed kilku dekad. A hałasem może
  • Odpowiedz