Aktywne Wpisy

hydrant123 +8
#perfumy Byłem dziś w Arkadii odebrać dla Różowej Power of you na prezent. Jako kulturalny nałogowiec przeszedłem się zatem Notino->Quality Misala->Douglas.
Notino w Arkadii przeszło glow-up. Mają swój kącik z niszą. Sporo Xerjoffów, Nishane, Orto Parisi, nawet pusty flakon Vibrato xD. Dobre dwa standy z arabami. I tu ponownie French Avenue Aether to jest zapach k---a klasa. Dla testu sprawdziłem także Armaf Sillage - Bardzo fajny świeżak. Czuć różnice jakościową pomiędzy
Notino w Arkadii przeszło glow-up. Mają swój kącik z niszą. Sporo Xerjoffów, Nishane, Orto Parisi, nawet pusty flakon Vibrato xD. Dobre dwa standy z arabami. I tu ponownie French Avenue Aether to jest zapach k---a klasa. Dla testu sprawdziłem także Armaf Sillage - Bardzo fajny świeżak. Czuć różnice jakościową pomiędzy
źródło: image
Pobierz
ibleedforyou +5
Nigdy

Ile będzie trwać nadchodzący krach?
Może lekcja z tego taka, że faktycznie jak pojawi się 'mocniejszy' czerwony to pójdzie taka sraczko-lawina..
Jesli ktos trzyma akcje od pol roku to moze sie bac. Normalnie ostatni kryzys trial 2 tygodnie xd x d x d
Ale generalnie czekam az Trump odejdzie. Bedzie to super moment I gielda pojdzie do gory jak przegra. Potem go zaczna znow rozliczac I bedzie wesolo.
@pepedros tak też racja, ETF na pewno zawsze będzie mniej bolesny
@ChineseMobilePhones: na hype? SP500 ma earningsy ponad 50% r/r, a P/E spółek na indeksie spada w rekordowe niziny. Gdyby nie sytuacja z obligacjami i wojną wtedy mielibyśmy hossę na wariata.
Mi na razie wystarczy wzrostów i zobaczymy kto ma rację.