Fjubens
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
3
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
gorobei
@Fjubens: pewnie ludzie widzieli subtelne znaki nieszczerości, na przykład statyw i oświetlenie sceny
28
r00tCause
r00tCause
@Fjubens: Może jest niemową i nie potrafi poprosić o pomoc? Sądzę, że gdyby zapytała grzecznie to ktoś by jej pomógł, ale po co? Lepiej udawać ofiarę.
13
t.....t
t.....t
4
lord-nihilus
liczyłem że na szczycie dostanie kopa od ciapatego

@megakokss: był kiedyś film z paryskiego monitoringu w metrze, gdzie ciapaty na takich schodach tylko dłuższych zafundował babie ślizg pingwina.

Co do treści tiktoczka, jak widzsz juleczkę z walizą to masz 90%+ szans że jedzie/leci na wakacyjne jeb*nie z zagranicznymi czadami, pomaganie jej w tym to turbokukoldyzm.
4
Bensqn
Bensqn
@Fjubens: laska nie czekała nawet minuty i się zesrała że każdy ma swoje sprawy? Nie podbijajcie takim ludziom atencji.
4
megakokss
megakokss
@Fjubens: liczyłem że na szczycie dostanie kopa od ciapatego
2
ZionOfel
całe 40 sekund i nic? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
sauron-saga
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
Tdd__et
Tdd__et
@megakokss: this is Sparta! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
1
Cztero0404
Tak, wiem, ulubione słowo : ragebait.

@Fjubens: To nie jest przypadkiem może w ten sposób, że ludzie do niej nie podchodzili na przykład bo widzieli kamerę oraz, że ogólnie ktoś tu coś nagrywa? xD Poza tym tutaj powraca ta sama kwestia co zwykle, jeśli chcesz żeby jakiś mężczyzna ci pomógł będąc kobietą to wystarczy po prostu zapewne poprosić. Mężczyzna nie ma w obowiązku domyślić się a już zwłaszcza czego oczekuje
1